Algemeen

Keert dit dode personage terug voor 'Thor: Love & Thunder'?

En heeft hij de ravage dan overleefd of zien we hem in flashbacks?

door Timothy van Damme om 13:27 in Algemeen
Striplezers weten het al lang; dood is nooit echt dood. Talloze helden kregen een eervolle dood om jaren - of soms zelfs maar maanden - later terug te keren naar het land der levenden.

Ook in het filmuniversum van Marvel is dit al toegepast. Door het tijdreizende element van Avengers: Endgame keerden tal van personages terug. Dit waren echter alleen de mensen die door de 'Snap' om het leven waren gekomen.

Rugbywedstrijd
Voor Thor: Love & Thunder keert misschien ook een overleden personage terug. Afgelopen weekend gingen Taika Waititi en Idris Elba namelijk samen naar een rugbywedstrijd.

Dit voedt de geruchten dat Heimdall zomaar zou kunnen opduiken in het vervolg. Deze Noordse god vond de dood aan het begin van Avengers: Infinity War. In een laatste heldendaad weet hij Hulk terug naar Aarde te sturen.

Dondergoden
De terugkeer van Heimdall zou wel passen bij het eerdere bericht dat Love & Thunder aan zal voelen als een Avengers-film. Naast de twee dondergoden Chris Hemsworth en Natalie Portman zijn waarschijnlijk ook de Guardians of the Galaxy te zien.

Het zou natuurlijk kunnen dat de twee het gewoon goed kunnen vinden (ze werkten recent nog samen aan The Suicide Squad). Maar met de start van filmen in het verschiet zou het zomaar kunnen dat ook Elba binnenkort wordt aangekondigd.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Je kan tegenwoordig ook niet meer gewoon met een vriend naar een sportwedstrijd... :P

NieuwsFilm

meest populair