Algemeen

Alle films die deze week nieuw in de bioscoop verschijnen

Met deze week o.a 'Monster Hunter' en 'Let Him Go'.

door FilmTotaal om 17:41 in Algemeen
Onderstaande films zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop.

Monster Hunter (2020)
Regie: Paul W.S. Anderson | Cast: Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Meagan Good

Voor elk monster is er een held. Een gewone man met een saaie baan zonder toekomst ontdekt dat hij de nazaat is van een antieke held. Hij moet naar een mythische wereld reizen om te trainen om een Monster Hunter te worden, voordat de mystieke wezens uit die wereld de onze vernietigen.

Lees de recensie van Monster Hunter geschreven door Ruud Vos -

Bekijk de trailer van Monster Hunter.

Rifkin's Festival (2020)
Regie: Woody Allen | Cast: Wallace Shawn, Gina Gershon, Louis Garrel, Elena Anaya

'Rifkin's Festival' gaat over een Amerikaans koppel, vertolkt door Gina Gershon en Wallace Shawn, dat naar het San Sebastián Film Festival trekt. Zij begint er een affaire met een beroemde Franse regisseur (Louis Garrel) en hij wordt er verliefd op een lokale vrouw (Elena Anaya).

Lees de recensie van Rifkin's Festival geschreven door Tom van der Krieke -

Bekijk de trailer van Rifkin's Festival.

The Dark and the Wicked (2020)
Regie: Bryan Bertino | Cast: Marin Ireland, Michael Abbott Jr., Julie Oliver-Touchstone, Lynn Andrews

Wanneer de vader van Louise en Michael stervende is, besluiten ze af te reizen naar hun ouderlijk huis. Op deze afgelegen boerderij komen ze bij elkaar om afscheid te nemen en hun moeder te helpen. Al snel merken ze echter dat er meer mis is met hun moeder dan alleen verdriet. Wanneer ook Louise en Michael de duisternis voelen toenemen, beseffen ze dat er iets ernstig mis is. Terwijl de nachtmerries erger worden, lijkt het erop dat het Kwaad hun familie probeert over te nemen.

Lees de recensie van The Dark and the Wicked geschreven door Ruud Vos -

Bekijk de trailer van The Dark and the Wicked.

The Comeback Trail (2020)
Regie: George Gallo | Cast: Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Emile Hirsch

Los Angeles 1974. Robert De Niro speelt de aan lager wal geraakte producent Max Barber. Om van een maffioso (Morgan Freeman) die hij geld schuldig is af te komen, moet Barber een western maken met de tevens aan lager wal geraakte Duke Montana (Tommy Lee Jones). Het plan is om Montana 'per ongeluk' om het leven te laten komen tijdens een stunt zodat Barber het verzekeringsgeld kan opstrijken. Er is echter één probleem; Duke lijkt haast onsterfelijk... Bekijk de trailer van The Comeback Trail.

Let Him Go (2020)
Regie: Thomas Bezucha | Cast: Diane Lane, Kevin Costner, Lesley Manville, Kayli Carter

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Costner) en zijn vrouw Margaret (Lane) hun ranch in Montana en reizen ze naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy (Manville). Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zomaar laat gaan. Bekijk de trailer van Let Him Go.

Notturno (2020)
Regie: Gianfranco Rosi | Cast: --

Met de documentaire Notturno laat Gianfranco Rosi ons opnieuw kennismaken met het dagelijks leven van gewone mensen in uitzonderlijke situaties. In zijn vorige film Fuocoammare bevonden we ons tussen de bewoners en vluchtelingen op Lampedusa. In Notturno bevinden we ons in de grensgebieden van Syrië, Irak, Koerdistan en Libanon. Notturno staat voor het licht in de duisternis van oorlog. De film werd over een periode van drie jaar gemaakt langs de door oorlog en terrorisme gehavende grenzen in het Midden Oosten. Dictatuur, invasies en geweld voedden elkaar in een vicieuze cirkel die het leven van de plaatselijke bevolking voortdurend ontwricht. Op de achtergrond zijn strijd en vernietiging alom aanwezig, maar op de voorgrond vinden we universele menselijkheid. Bekijk de trailer van Notturno.

The Perfect Candidate (2019)
Regie: Haifaa Al-Mansour | Cast: --

De Saoedische Maryam is werkzaam als arts. Als ze op een dag weer wordt geconfronteerd met de beperkingen in haar leven simpelweg omdat ze een vrouw is, besluit ze zich kandidaat te stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Deze beslissing wordt haar bepaald niet door iedereen in dank afgenomen. Samen met haar zussen probeert ze hun gemeenschap ervan te overtuigen dat zij als vrouw ook mee zou mogen doen aan de verkiezing en probeert ze een stap vooruit te zetten in de strijd voor vrouwenrechten in Saoedi-Arabië.

Lees de recensie van The Perfect Candidate geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Perfect Candidate.

Katherine Jenkins Christmas Spectacular (2020)
Regie: | Cast: Katherine Jenkins, Bill Nighy, Vanessa Redgrave, Bryn Terfel

Superster in de klassieke muziek Katherine Jenkins komt met een magische en unieke kerstmusical, die publiek over de hele wereld in een feeststemming zal brengen. Bekijk de trailer van Katherine Jenkins Christmas Spectacular.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Monster hunter en let him go zijn het voor mij.

Joost van den Heuvel

Avatar

Notturno en The Perfect Candidate klinken interessant.

Hopelijk is The Perfect Candidate net zo goed als Wadjda.

KeesjeNL

Avatar

Let him go schijnt goed te zijn Smiley face..

NieuwsFilm

meest populair