Celebrity

Gal Gadot ligt er goed bij in haar zomerse jurkje op Insta-foto

De mooie Wonder Woman-actrice geniet van haar rust.

door FilmTotaal om 14:36 in Celebrity
De Israelische actrice Gal Gadot kent een groot deel van de filmkijkers van haar rol als Gisele Yashar in Fast & Furious (2009) en / of Diana Prince / Wonder Woman in het DC Extended Universe. Maar Gal is ook een model. En vreemd is dat uiteraard niet.

De brunette maakte haar debuut als actrice in de Fast & Furious-franchise en was daarna als snel te zien in films als Date Night en Knight and Day, allebei uit 2010. Na nog drie Fast & Furious-films bemachtigde ze de rol van Wonder Woman, die ze binnenkort weer speelt in Wonder Woman 1984.

Grote toekomst!
Komende jaren zal ze in nog meer grote films opduiken. Zo zien we haar nog in Death on the Nile en Red Notice en ze gaat ook een Cleopatra-biopic maken en spelen in een Heart of Stone waarin ze een soort James Bond moet spelen.

Maar Gal is dus ook een model en op iedere foto ziet ze er weer prachtig uit. Via Instagram deelt ze regelmatig foto's uit haar privéleven. Dit keer zien we haar in een zomers jurkje, gewoon even chillen. "Stilte voor de storm," schrijft ze bij de foto.


[b]Zien hoe de 35 jarige Gal Gadot erbij ligt in haar zomerse jurkje? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair