Vuurspuwende vulkaan bedreigt Jason Isaacs (Harry Potter) in trailer 'Skyfire'

Vuurspuwende vulkaan bedreigt Jason Isaacs (Harry Potter) in trailer 'Skyfire'

Moeder natuur toont geen liefde noch haat, ze bouwt en vernietigt simpelweg...

Screen Media Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende spektakel Skyfire. Geregisseerd door Simon West (Con Air, Lara Croft: Tomb Raider, The Expendables 2) en met Golden Globe-genomineerde Jason Isaacs (Harry Potter) in de hoofdrol.

Wat ons betreft, snacks erbij en genieten, niks mis mee op zijn tijd, toch?

Tianhuo Island is een prachtig paradijs. Het doet bezoekers bijna vergeten dat het zich in de 'Ring Of Fire' bevindt, de wereldberoemde vulkanische gordel van de Pacific Rim. Een jonge wetenschapster vindt een modern waarschuwingssysteem uit en keert terug naar het eiland waar haar moeder tragisch stierf, in de hoop toekomstige doden te voorkomen.

Het eiland is nu de thuisbasis van 's werelds enige vulkanisch themapark- en resort, het geesteskind van de roekeloze eigenaar Jack (Isaacs). Maar natuurlijk barst al snel de chaos los wanneer de slapende vulkaan begint te rommelen. In een strijd met Moeder Natuur probeert iedereen vervolgens weg te komen, terwijl dood en verderf naar beneden regenen.

Poster
In de film spelen verder ook onder andere Hannah Quinlivan (Skyscraper), Xueqi Wang (Iron Man Three) en Alice Rietveld (Ant-Man and The Wasp). Skyfire is vanaf 12 januari beschikbaar op de VOD kanalen. Nieuwsgierig?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair