Netflix komt met een enorme waslijst aan nieuwe films in 2021

Netflix komt met een enorme waslijst aan nieuwe films in 2021

Een flinke waslijst eigen Netflix-films dit jaar.

Dit jaar zagen we een aantal succesvolle Netflix Original Films met onder meer The Trial of the Chicago 7, The Old Guard, Extraction, Da 5 Bloods en Mank. Maar ook volgend jaar verschijnen er weer de nodige grote titels. Hieronder vijf van die titels nadat we verleden week al vijf andere grote 2021 Netflix-films bekeken!


Bekijk de afbeeldingDon't Look Up (komedie)

Regie: Adam McKay | Acteurs: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Meryl Streep, Johah Hill

Dit wordt misschien wel dé Netflix-film die de meeste indruk gaat maken in 2021. In de nieuwe film van Adam McKay (Vice, The Big Short) zien we twee astronomen die op een mediatour gaan om de wereldbevolking te waarschuwen voor een asteroïde die de aarde nadert. Binnen zes maanden zou de aarde vernietigd worden.


Bekijk de afbeeldingFear Street (horror)

Regie: Leigh Janiak | Acteurs: Kiana Madeira, Olivia Welch, Gillian Jacobs, Benjamin Flores Jr.

Geen grote namen bij deze horrorfilm, maar Netflix brengt de verfilming van het gelijknamige boekenreeks van R. L. Stine met een trilogie aan films naar het kleine scherm. In de zomer verschijnt iedere maand een nieuw deel. In Fear Street is het 1994 en komt een groep tieners erachter dat de angstaanjagende gebeurtenissen in hun stad Shadyside, Ohio, mogelijk met elkaar te maken hebben, en dat ze mogelijk de volgende doelwitten zijn.


Bekijk de afbeeldingApollo 10 1/2: A Space Age Adventure (animatie)

Regie: Richard Linklater | Acteurs: Glen Powell, Jack Black, Zachary Levi, Josh Wiggins

Even geleden werd duidelijk dat Netflix vol voor animatiefilms gaat. Een van de animatiefilms voor in 2021 komt van Boyhood-regisseur Richard Linklater. Het wordt een coming-of-age-verhaal dat zich afspeelt in de buitenwijken van Houston, Texas in de zomer van 1969, gecentreerd rond de historische Apollo 11-maanlanding.



The Woman in the Window (thriller)

Regie: Joe Wright | Acteurs: Julianne Moore, Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Jennifer Jason Leigh

Deze film vol grote namen kocht Netflix eerder dit jaar en het is nog altijd wachten op een verschijningsmoment. Een agorafobe vrouw die alleen in New York woont, begint haar nieuwe buren te bespioneren. Ze wordt daardoor echter ook getuige van een gruwelijk geweldsincident. De film moest eerder in mei 2020 verschijnen, op het witte doek.


Bekijk de afbeeldingConcrete Cowboy (drama)

Regie: Ricky Staub | Acteurs: Idris Elba, Method Man, Jharrel Jerome, Patrick McDade, Lorraine Toussaint, Jennifer Wiener

Ook deze film werd door Netflix opgekocht. In de western zien we dat de vijftienjarige Cole bij zijn vervreemde vader Harp gaat wonen in het noorden van Philadelphia. Hij ontdekt er de levendige cowboycultuur die een geborgen plek voor de buurtbewoners vormt die veelal in armoede leven en regelmatig met geweld in aanraking komen.

NieuwsFilm

meest populair