Ook Marvel-ster Pom Klementieff komt aan in Australië voor 'Thor 4'

Ook Marvel-ster Pom Klementieff komt aan in Australië voor 'Thor 4'

Ze heeft nog ruim een maand voordat de opnames daadwerkelijk beginnen.

Ook Pom Klementieff is in Australië gearriveerd voor de opnames van de Marvel-film Thor: Love and Thunder. Dat laat de actrice weten via Instagram. In de reacties duikt ook regisseur Taika Waititi op met een opvallende boodschap.

Er zullen behoorlijk wat helden in Thor: Love and Thunder te zien zijn. Zo hebben ook de Guardians of the Galaxy - ongetwijfeld een van Marvels populairste heldengroepen - een rol, volgend op het einde van Avengers: Endgame (2019), waarin Thor zich aansluit bij de Guardians (of andersom).

Pom Klementieff heeft nu via Instagram laten weten inmiddels ook in Australië, waar de opnames zullen plaatsvinden, gearriveerd te zijn. Zij kruipt opnieuw in de huid van Mantis.


Regisseur Taika Waititi, die ook het vorige deel heeft gemaakt, had direct een welkomstboodschap voor haar. "Schiet op", schreef hij onder Klementieffs Instagram-post. Gelukkig heeft de actrice nog even de tijd, want de opnames beginnen pas volgende maand. Ze is dus ruim op tijd.

Grote franchises
De actrice van Franse origine was hiervoor bezig met de opnames van de twee aangekondigde Mission: Impossible-sequels. De castleden van die films wist ze eerder te strikken voor een grappige video waarin ze Thor-vertolker Chris Hemsworth flink op de hak nam voor het goede doel.

NieuwsFilm

meest populair