Shia LaBeouf is voor nu compleet 'gecanceld' door Hollywood

De acteur lijkt nergens meer aan de bak te komen.

Acteur Shia LaBeouf lijkt het komende tijd zwaar te gaan krijgen nu hij door zijn ex is beschuldigd van misbruik en hij dit heeft toegegeven. De filmwereld zou hem compleet negeren terwijl hij zelf zegt op zoek te gaan naar hulp.

Eerder werd duidelijk dat Netflix de Transformers-acteur niet meer opneemt in de promotie van de film Pieces of a Woman en dat Marvel Studios de acteur niet meer gaat benaderen voor een rol in een van de toekomstige projecten.

Complete filmwereld negeert LaBeouf
Na jaren van opmerkelijk gedrag leek LaBeouf de afgelopen tijd weer positiever in het leven te staan en het acteren weer te hebben opgepakt met goed ontvangen rollen in de 2019-films Honey Boy en The Peanut Butter Falcon.

De acteur is ondertussen weg bij alle projecten waaraan hij verbonden was. Zo werd hij ontslagen van de film Don't Worry Darling van regisseur / actrice Olivia Wilde. Op de IMDb staat ook geen enkel nieuw project meer op zijn naam.

LaBeouf op zoek naar hulp
Het goede nieuws is dat LaBeouf zelf op zoek gaat naar hulp om zijn leven weer op de rit te krijgen. "Shia heeft hulp nodig en dat weet hij. We zijn actief op zoek naar het soort zinvolle, intensieve, langdurige behandeling die hij hard nodig heeft," zei zijn woordvoerder tegenover Variety.

NieuwsFilm

meest populair