Gal Gadot in eerste Wonder Woman-kostuum op Insta-foto

Het Wonder Woman-kostuum blijft het oog trekken.

Actrice Gal Gadot debuteerde in 2016 als het personage Wonder Woman in het DC Extended Universe. De rol leek haar op het lijf geschreven en dat pakte ook zo uit. Ondanks dat niet alle films waarin ze te zien was even goed werden ontvangen, is haar aandeel altijd een lust voor het oog.

Nu haar tweede solofilm Wonder Woman 1984 is verschenen in vele bioscopen wereldwijd, onthulde Gadot - volgend jaar in onder meer Death on the Nile en Red Notice te zien - via Instagram een foto van een van de eerste keren dat ze het kostuum van Wonder Woman past.

Gal Gadot in eerste Wonder Woman-kostuum
De eerste keer dat we Gadot zagen als Wonder Woman was in 2016 in Batman v Superman: Dawn of Justice en de kans is groot dat de nu 35 jarige actrice het pakje in 2014 voor de eerste keer paste. In mei dat jaar ving regisseur Zack Snyder de opnames aan.

Uiteindelijk speelde Gadot de rol ook in Wonder Woman (2017), Justice League (2017) en dus Wonder Woman 1984 (2020). Ze keert terug in Zack Snyder's Justice League (2021) en Wonder Woman 3 die nog geen datum heeft.



NieuwsFilm

meest populair