Dit zijn de veruit grootste Netflix-films van dit jaar

Dit zijn de veruit grootste Netflix-films van dit jaar

Aankomend jaar verschijnen drie grote Netflix-blockbusters.

In 2021 gaat Netflix weer vele Netflix Originals online zetten. Het merendeel van deze titels zijn snellere producties en producties voor de regionale markten. Ook heeft Netflix weer een aantal echt grote titels voor ons in petto.

In 2020 waren er ook een aantal grotere titels met de actiefilm Extraction, de superheldenfilm The Old Guard en de Oscarkandidaat Mank. Niet altijd is in te schatten welke films er echt bovenuit gaan springen op Netflix, maar onderstaande drie grote films zullen de nodige indruk moeten gaan maken.

Popcorn: Red Notice
De film Red Notice van regisseur Rawson Marshall Thurber wordt een echte popcornfilm met rollen voor de grote namen Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds.

In de actiethriller schrijft INTERPOL een Red Notice uit, een wereldwijde waarschuwing om de meest gezochte kunstdief ter wereld op te sporen en te vangen. Johnson is een INTERPOL-agent, Gadot de dief en Reynolds is een oplichter.

Oscartitel: Don't Look Up
Met grote namen als Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Chris Evans, Cate Blanchett, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Johah Hill, Ariana Grande, Tyler Perry, Ron Perlman en Matthew Perry lijkt Don't Look Up van regisseur Adam McKay (Vice, The Big Short) dé Oscarkandidaat van 2021 voor Netflix te gaan worden.

Don't Look Up volgt twee low-level astronomen die aan een mediatour beginnen om de mensheid te waarschuwen voor een naderende asteroïde die de aarde zal vernietigen.

Zombiegeweld: Army of the Dead
Na het geweldige Dawn of the Dead (2004) komt Zack Snyder met de zombiefilm Army of the Dead. Er zijn rollen voor onder meer Dave Bautista, Ella Purnell en Ana de la Reguera.

In Army of the Dead beraamt een groep huurlingen een overval op een casino in Las Vegas tijdens een zombie-uitbraak. Er volgt daarna heel snel de prequelfilm Army of the Dead Prequel: Meanwhile In... Germany en de animeserie Army of the Dead: Lost Vegas.

NieuwsFilm

meest populair