Zack Snyder deelt foto van ruigere Wonder Woman met afgehakte hoofden

Zack Snyder deelt foto van ruigere Wonder Woman met afgehakte hoofden

Dit hadden we nou wel willen zien!

Let op! Dit is niet het zoveelste artikel over Wonder Woman 1984, maar we gaan één film terug naar 2017, oftewel het deel dat door het meeste publiek wél als positief wordt bestempeld.

Justice League regisseur Zack Snyder heeft, om zijn aanstaande versie op HBO Max te promoten, een verrassend leuke foto gedeeld op TWITTER.

Voordat Patty Jenkins namelijk aan boord kwam van de solofilm rondom Gal Gadots Diana Prince en haar situeerde middenin de Eerste Wereldoorlog, bestond er in het hoofd van Snyder nog het plan om de heldin te volgen tijdens de Krimoorlog.

Dat militaire conflict vond plaats halverwege de 19e eeuw en zag Rusland vechten tegen een alliantie die bestond uit het Ottomaanse rijk, het Verenigd Koninkrijk, Sardinië en Frankrijk.

De oorzaak van die oorlog draaide om de rechten van christelijke minderheden in het Heilige Land, dus dit zou een uniek stukje geschiedenis zijn geweest om het verhaal van de Amazones in te leiden.

Grovere krijgster
De onderstaande foto moest oorspronkelijk verschijnen in Batman v Superman en er waren ooit zelfs plannen om de scène voor Wonder Woman in zijn geheel op te nemen:


NieuwsFilm

meest populair