Keanu Reeves als een herrezen Neo op 'The Matrix 4' fan-art

Keanu Reeves als een herrezen Neo op 'The Matrix 4' fan-art

We wachten nog op de eerste officiële foto...

Een van de hoog geanticipeerde titels van dit jaar is zonder meer The Matrix 4 waarin Keanu Reeves op wonderbaarlijke wijze terugkeert als Neo. Er verschenen al diverse kiekjes van de 56-jarige acteur achter de schermen, maar nog steeds geen officiële.

Digtale kunstenaar ApexForm heeft nu een creatieve poster online gepost waarop Reeves als een soort van Neo 2.0 weer in de Matrixwereld stapt:


Niet langer groen?
Neo zweeft over de straat met zijn baard en lange haren (zoals te zien was op vroege setfoto's), terwijl hij een gescheurde mantel met een kap draagt. De omliggende gebouwen zijn gemaakt van de groene codelijnen uit de originele trilogie met een brandende auto op de voorgrond.

Echter kan het zo zijn dat de fan-art poster zich op de verkeerde toon richt. Een nieuw logo voor de film liet tenslotte al zien dat het kleurenschema van de eerdere films wordt omgedraaid en dit vierde deel er volgens co-star Neil Patrick Harris heel anders uit gaat zien.

Een mooi tegenwicht voor het latere slechte bericht van morgen. The Matrix 4 is vanaf december te zien op HBO Max en tegelijk in de bios.

NieuwsFilm

meest populair