'Jumanji 4': Dwayne Johnson eist salaris dat Robert Downey Jr. kreeg voor 'Avengers Endgame'

'Jumanji 4': Dwayne Johnson eist salaris dat Robert Downey Jr. kreeg voor 'Avengers Endgame'

Is het hem naar zijn bol gestegen?

Dwayne Johnson staat bekend als iemand die graag de tijd neemt voor zijn fans en dit ook wil uitstralen met zijn filmprojecten. Daarom is het onderstaande gerucht wellicht moeilijk te geloven, maar we moeten toch iets melden in deze magere tijden.

Volgens bepaalde rapporten wil Johnson een enorme loonsverhoging voor Jumanji 4, welke onvermijdelijk gemaakt wordt na het megasucces van zowel Welcome To The Jungle (2017) als The Next Level (2019).

Door deze loonsverhoging zou The Rock dan op gelijke hoogte komen met Robert Downey Jr. die maar liefst $75 miljoen dollar kreeg voor Avengers: Endgame, inclusief prestatiegerelateerde bonussen en een back-end winstparticipatieovereenkomst die de inkomsten extra verhoogden.

Verdrievoudiging
Het verschil is natuurlijk wel dat het MCU (en dan met name de Infinity Saga) zorgvuldig is opgebouwd en wereldwijd een veel grotere schare fans heeft verzameld in tegenstelling tot Johnson in het... JCU?

Aangezien de internationale spierbundel een geldstrookje van $23,5 miljoen dollar heeft gekregen voor zijn vorige twee optredens als Dr. Smolder Bravestone, moet Sony wel echt krankzinnig zijn om dit voor één film meer dan te gaan verdrievoudigen, maar het zou kunnen.

NieuwsFilm

meest populair