Algemeen

'Jumanji 4': Dwayne Johnson eist salaris dat Robert Downey Jr. kreeg voor 'Avengers Endgame'

Is het hem naar zijn bol gestegen?

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
Dwayne Johnson staat bekend als iemand die graag de tijd neemt voor zijn fans en dit ook wil uitstralen met zijn filmprojecten. Daarom is het onderstaande gerucht wellicht moeilijk te geloven, maar we moeten toch iets melden in deze magere tijden.

Volgens bepaalde rapporten wil Johnson een enorme loonsverhoging voor Jumanji 4, welke onvermijdelijk gemaakt wordt na het megasucces van zowel Welcome To The Jungle (2017) als The Next Level (2019).

Door deze loonsverhoging zou The Rock dan op gelijke hoogte komen met Robert Downey Jr. die maar liefst $75 miljoen dollar kreeg voor Avengers: Endgame, inclusief prestatiegerelateerde bonussen en een back-end winstparticipatieovereenkomst die de inkomsten extra verhoogden.

Verdrievoudiging
Het verschil is natuurlijk wel dat het MCU (en dan met name de Infinity Saga) zorgvuldig is opgebouwd en wereldwijd een veel grotere schare fans heeft verzameld in tegenstelling tot Johnson in het... JCU?

Aangezien de internationale spierbundel een geldstrookje van $23,5 miljoen dollar heeft gekregen voor zijn vorige twee optredens als Dr. Smolder Bravestone, moet Sony wel echt krankzinnig zijn om dit voor één film meer dan te gaan verdrievoudigen, maar het zou kunnen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Volgens mij staat de oude Jumanji gewoon op zichzelf en is dit een remake van de franchise.

SuperRolo2011

Avatar

Ik wil weer iets zeggen over de titel maar ik ga het niet doen.

Dan wordt ik dadelijk weer 2 dagen geblokkeerd zonder communicatie en reactie door Filmtotaal.

Overlord

Avatar

Een basis salaris en een percentage van de opbrengst is niet heel ongebruikelijk voor topacteurs om te vragen.
Downey had natuurlijk wel het voordeel dat End Game meer dan 2 miljard heeft gedaan, dan telt het lekker op.
Daar gaat Jumanji natuurlijk nooit in de buurt komen, maar een deel 4 komt er echt wel.

centr1no

Avatar

Volgens bepaalde rapporten
Daniel Richtman.
Sensatieflauwekul.

David Mills

Avatar

Bij acteurs is blijkbaar nog niet doorgedrongen dat de filmindustrie in een financiele crisis zit en veel menzen in deze branche hun baan kwijtraken. Walgelijke eisen zijn dit, deze mensen leven duidelijk in een andere wereld. Ik zou zeggen, vervangen die Daywne Johnson!!

Draven

Avatar

Als je zo'n bedrag wil vragen dan moet je in een positie staan dat ze echt om je heen kunnen. In Jumanji 4 kunnen ze Dwayne makkelijk hercasten. Simpel een ander karakter in het spel zetten.

Calvero

Avatar

Ik wil weer iets zeggen over de titel maar ik ga het niet doen.


Haha, deze titel is echt grappig. "'Jumanji 4': Dwayne Johnson eist salaris dat Robert Downey Jr. kreeg voor 'Avengers Endgame'".
Daar staat dat Dwayne Johnson wil dat Robert Downey Jr. alles wat hij kreeg voor Avengers Endgame aan Dwayne Johnson moet overhandigen.

Hetzelfde bedrag vragen als een andere acteur is één ding, maar eisen dat die andere acteur dat bedrag weer inlevert; als je dat voor elkaar krijgt, dan ben je een hele grote ster.

Movie 2u

Avatar

b acteur !
weg met die vent!
heb nog nooit een goede film van die vent gezien!!

Jeroenevertp

Avatar

Het is gewoon iets zakelijks. Maar ik denk niet dat The Rock dit bedrag kan eisen. De toekomst moet het uitwijzen denk ik ! Hij is erg populair, maar ook weer geen $75 miljoen waard.

Het valt me trouwens op dat dit stukje opeens veranderd is t.o.v. gisteren. Toen vond de auteur het nog "krankzinnig".
Laat de lezer dit zelf bepalen !

don lukas

Avatar

Stijgt in z’n Candy ass bol. Rock, kappen met die films van je. Neem even 4 jaar pauze. Volg wat Meisner acteer lessen en ga lekker drama doen. Veel vetter!

Master Of Films

Avatar

Calvero "Daar staat dat Dwayne Johnson wil dat Robert Downey Jr. alles wat hij kreeg voor Avengers Endgame aan Dwayne Johnson moet overhandigen."
Valt nog mee dat hij niet het salaris van zijn mattie Vin Diesel vraagt. RDJ verdient schijnbaar nog veel meer. Smiley face

chefry1983

Avatar

Ik snap nooit waarom mensen zoveel moeten vragen als loon. Je krijgt het nooit op in je leven en als je de pijp aan Maarten geeft dan heb je er in het hiernamaals helemaal niets aan.

En wat sommige al zeggen: corona crisis. Geef die 75 miljoen lekker aan mensen die hun baan zijn kwijt geraakt in de film industrie

NieuwsFilm

meest populair