Video

Netflix onthult eerste beelden uit 'Red Notice' en 'Army of the Dead'

In 2021 iedere week een nieuwe film op Netflix.

door Bram de Groot om 10:06 in Video
Even geleden keken we al naar de grootste films (deel 1 en deel 2) die dit jaar op Netflix verschijnen. Nu heeft de streamingdienst een preview online gezet met daarin de eerste beelden uit een flink aantal grootste films die in 2021 online komen.

En Netflix doet in de beelden de belofte dat er iedere week grote nieuwe film verschijnt in 2021. In onderstaande promo zie je 27 titels voorbijkomen en in totaal zou Netflix dit jaar zo'n 71 Orginal Films laten debuteren, met westerns, thrillers, romkoms, horrorfilms, actiefilms, komedies en combinaties van die genres.

Gave Netflix previewtrailer met grote titels!
En tussen die vele titels zien een aantal enorm grote titels, met onder meer Zack Snyders zombiefilm Army of the Dead met Dave Bautista en de actiethriller Red Notice met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds.

De 2021 previewtrailer sluit af met de eerste beelden uit Don't Look Up met Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence. De meeste films hebben helaas nog geen verschijningsdatum.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik ben bang dat het allemaal van die matige Netflix zooi is, dat gaan grote filmsterren niet veel aan veranderen. Maar wie weet heeft Netflix betere scriptschrijvers en filmmakers weten te strikken.

STYD

Avatar

Het ziet er goed uit. Jammer dat we nog steeds geen Stranger Things seizoen 4 hebbe

NieuwsFilm

meest populair