Algemeen

Kevin Feige heeft nog steeds plannen met 'Nova' in het MCU!

Het kan nog even duren...

door Niels van Arkel om 17:07 in Algemeen
Het MCU is aan haar vierde "phase" begonnen met de komst van WandaVision op Disney+. Binnenkort verschijnt ook de eerste film Black Widow, hopelijk in de bioscopen. Daarmee kunnen de plannen voor de nieuwe fases ook worden bijgewerkt.

Zo staat er al een tijdje een Nova-film in de planning. Alhoewel er nog geen directe plannen voor zijn bekendgemaakt, zijn deze er wel.

Dat stelt de president van Marvel Studios, Kevin Feige, in de nieuwe Comicbook.com-podcast Phase Zero. Hij zegt het volgende over Nova:

"Timing is relatief, toch? Ik denk dat we acht jaar voordat we de film Doctor Stange uitbrachten al over die film aan het praten waren. Ik bedoel: We moeten het niet hebben over het 'onmiddellijke potentieel'. Ik denk dat het heel duidelijk is dat we niet bang zijn voor het vertellen van bizarre, kosmische verhalen. En dat is precies wat het Nova Corps en Nova zelf is."

Nova Corps
Het Nova Corps was overigens al een belangrijk onderdeel van Guardians of the Galaxy (2014). Maar het personage Nova zagen we nog niet in het MCU.

De geruchten dat Nova wel eens onderdeel zou kunnen zijn van het derde deel uit die reeks, zijn nog steeds niet ontkracht. Ook is de deelname van Sam Alexander (de tweede Nova) aan de Young Avengers nog een mogelijkheid

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NintendofanLink

Avatar

Neeeee, niet Sam Alexander. Eerst Richard Rider introduceren, dat is de echte Nova voor mij.

Decepticon

Avatar

Young Avengers, ik hoef helemaal geen kinderen als Avengers.
Inderdaad, we moeten de echte Nova hebben.

NieuwsFilm

meest populair