Algemeen

Ook 'A Quiet Place 2' opnieuw uitgesteld

Paramount vindt dat de sequel een bioscooprelease verdient!

door Wouter Drummen om 17:35 in Algemeen
John Krasinski wist hoge ogen te gooien met de horrorfilm A Quiet Place. De film was een groot succes, dus het is niet zo heel gek dat studio Paramount kort na het eerste deel al liet weten aan niet een maar zelfs twee vervolgen te werken. A Quiet Place 2 heeft echter helaas, net zoals vele andere projecten, vertraging opgelopen i.v.m. de coronacrisis.

De film zou normaalgesproken vorig jaar uit zijn gekomen. De originele releasedatum was namelijk voor 15 mei 2020 gepland, maar dit mocht helaas niet zo zijn. Het vervolg is nu namelijk alweer voor de derde keer uitgesteld. De sequel zal nu op 17 september 2021 in de Amerikaanse zalen te zien zijn, i.p.v. 23 april.

Geen streaming
Een tijdje leek het erop dat het tweede deel misschien direct op de nieuwe streamingdienst van Paramount zou verschijnen, genaamd Paramount+. Dit is de vernieuwde streamingdienst, voorheen bekend als CBS All Access, die in maart uitkomt.

Aanvankelijk werd dan ook verwacht dat de studio de film online zou zetten, in de hoop zo nieuwe abonnees te kunnen lokken. Nu blijkt het toch echter dat Paramount A Quiet Place 2 op het grote scherm wil laten zien.

Door de crisis moest de studio al films als The Trial of the Chicago 7 en Coming 2 America aan streamingdiensten verkopen, maar A Quiet Place Part II en Top Gun: Maverick verdienen volgens Paramount allebei een bioscooprelease.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

We houden hoop op de bioscoop!

Janushhw

Avatar

Ik vind het maar raar, bij elke studio heeft zijn streaming dienst. Gooi alle films van 2020/21 daar gewoon op en als de bioscopen weer open gaan doe een speciale uitgave.

Het gaat hem dit jaar ook niet worden tot in iedergeval de zomer. En zo kunnen ze nog cashen via hun diensten... Komop ga mee met je tijd.

En als de bioscopen weer opengaan dor dan iets speciaals.

Fluffer

Avatar

Laten we het erop houden dat alles zal uitgesteld worden tot na de zomer , tot zover het langverwachte 2021...
Op streaming uitbrengen heeft niet veel zin als die streamingdiensten niet bij ons bestaan.

Indy5

Avatar

Ik gok op de 2e helft van dit jaar, en zo niet dan maar 2022.

NieuwsFilm

meest populair