Ook 'A Quiet Place 2' opnieuw uitgesteld

Ook 'A Quiet Place 2' opnieuw uitgesteld

Paramount vindt dat de sequel een bioscooprelease verdient!

John Krasinski wist hoge ogen te gooien met de horrorfilm A Quiet Place. De film was een groot succes, dus het is niet zo heel gek dat studio Paramount kort na het eerste deel al liet weten aan niet een maar zelfs twee vervolgen te werken. A Quiet Place 2 heeft echter helaas, net zoals vele andere projecten, vertraging opgelopen i.v.m. de coronacrisis.

De film zou normaalgesproken vorig jaar uit zijn gekomen. De originele releasedatum was namelijk voor 15 mei 2020 gepland, maar dit mocht helaas niet zo zijn. Het vervolg is nu namelijk alweer voor de derde keer uitgesteld. De sequel zal nu op 17 september 2021 in de Amerikaanse zalen te zien zijn, i.p.v. 23 april.

Geen streaming
Een tijdje leek het erop dat het tweede deel misschien direct op de nieuwe streamingdienst van Paramount zou verschijnen, genaamd Paramount+. Dit is de vernieuwde streamingdienst, voorheen bekend als CBS All Access, die in maart uitkomt.

Aanvankelijk werd dan ook verwacht dat de studio de film online zou zetten, in de hoop zo nieuwe abonnees te kunnen lokken. Nu blijkt het toch echter dat Paramount A Quiet Place 2 op het grote scherm wil laten zien.

Door de crisis moest de studio al films als The Trial of the Chicago 7 en Coming 2 America aan streamingdiensten verkopen, maar A Quiet Place Part II en Top Gun: Maverick verdienen volgens Paramount allebei een bioscooprelease.

NieuwsFilm

meest populair