Dwayne Johnson heeft grootse lange-termijn-plannen met 'Jumanji'-franchise

Dwayne Johnson heeft grootse lange-termijn-plannen met 'Jumanji'-franchise

De reeks zou nog jaren moeten doorgaan...

Disclaimer: Onderstaand gerucht is afkomstig van Daniel Richtman, wat betekent dat er 50/50 kans is dat het waarheid wordt, dus je kan voor het vermaak verder lezen of hier afhaken op advies van Thiver.

Ondanks zijn optredens in meerdere Fast And Furious spektakels en tal van eigen succesvolle actiefilms, is echter de best scorende franchise waar Dwayne Johnson tot nu toe in gespeeld heeft, de revival van JUMANJI.

Welcome To The Jungle (2017) en The Next Level (2019) verdienden respectievelijk $960 miljoen dollar en $800 miljoen dollar wereldwijd. Volgens inside berichten wil Johnson nog heel veel sequels hierop maken.

Hij werd naast castlid tevens producer bij The Next Level, dus is het niet zo gek dat hij hoopt dat deze serie zo lang mogelijk voortduurt, want alles lijkt puur gericht op het verder uitmelken en meer dollars binnen harken.

Overkill
De vraag wordt dan echter wel, hoeveel franchises kan Johnson dragen en hoeveel Johnson kan het publiek verdragen? Er is een derde Jumanji in ontwikkeling waarvan we enige plotdetails al kunnen raden (met de wezens uit het spel die aan het eind weer naar onze wereld kwamen).

Daarnaast kunnen we waarschijnlijk nog meer avonturen van Hobbs & Shaw verwachten, hoopt Walt Disney met meerdere delen van Jungle Cruise de leegte van Pirates Of The Caribbean op te vullen en Black Adam zal ook geen eenmalig optreden in het DCEU worden voor The Rock.

NieuwsFilm

meest populair