Algemeen

Dwayne Johnson heeft grootse lange-termijn-plannen met 'Jumanji'-franchise

De reeks zou nog jaren moeten doorgaan...

door Arjen Rooseboom om 11:21 in Algemeen
Disclaimer: Onderstaand gerucht is afkomstig van Daniel Richtman, wat betekent dat er 50/50 kans is dat het waarheid wordt, dus je kan voor het vermaak verder lezen of hier afhaken op advies van Thiver.

Ondanks zijn optredens in meerdere Fast And Furious spektakels en tal van eigen succesvolle actiefilms, is echter de best scorende franchise waar Dwayne Johnson tot nu toe in gespeeld heeft, de revival van JUMANJI.

Welcome To The Jungle (2017) en The Next Level (2019) verdienden respectievelijk $960 miljoen dollar en $800 miljoen dollar wereldwijd. Volgens inside berichten wil Johnson nog heel veel sequels hierop maken.

Hij werd naast castlid tevens producer bij The Next Level, dus is het niet zo gek dat hij hoopt dat deze serie zo lang mogelijk voortduurt, want alles lijkt puur gericht op het verder uitmelken en meer dollars binnen harken.

Overkill
De vraag wordt dan echter wel, hoeveel franchises kan Johnson dragen en hoeveel Johnson kan het publiek verdragen? Er is een derde Jumanji in ontwikkeling waarvan we enige plotdetails al kunnen raden (met de wezens uit het spel die aan het eind weer naar onze wereld kwamen).

Daarnaast kunnen we waarschijnlijk nog meer avonturen van Hobbs & Shaw verwachten, hoopt Walt Disney met meerdere delen van Jungle Cruise de leegte van Pirates Of The Caribbean op te vullen en Black Adam zal ook geen eenmalig optreden in het DCEU worden voor The Rock.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nesh

Avatar

Overkill inderdaad. Ik zou hem graag eens zien in een film die je niet vergeet nadat je de bioscoop uit loopt.

walter_sobchak

Avatar

Eens. Dwayne Johnson is een leuke gast om af en toe in een film voorbij te zien komen, maar hij speelt vaak ongeveer hetzelfde type. Het zou inderdaad leuk zijn als hij eens wat dieper ging in een rol. Wellicht doet 'ie dat eens met Black Adam.

Master Of Films

Avatar

walter_sobchak "Dwayne Johnson is een leuke gast om af en toe in een film voorbij te zien komen, maar hij speelt vaak ongeveer hetzelfde type."
Of zichzelf. Zie Fighting with My Family (met de toekomstige Black Widow).

Jkorpor030

Avatar

Ik vind na deze 2 films wel genoeg hoor. Nog meer is niks minder dan uitmelken. Het is klaar

BillySavastano

Avatar

Alsjeblieft niet! Jumanji: the next level was al te erg voor woorden

Swandoctrine1981

Avatar

Leuk! Het origineel vond ik al heel tof, de vervolgfilms zijn voor mij ook prima vermaak tot nu toe.

NieuwsFilm

meest populair