Héél veel nieuwe beelden in HBO Max-film trailer

Héél veel nieuwe beelden in HBO Max-film trailer

Warner Bros toont ons een jonge Tony Soprano en meer!

Warner Bros. kwam nog niet zo heel lang geleden met het controversiële besluit om al zijn 2021 films in de Verenigde Staten tegelijkertijd in de bioscoop als zowel op HBO Max uit te brengen. Niet iedereen is het daarmee eens, maar wie beschikt over de streamingdienst kan zich wel in de handen wrijven, want er komt heel veel moois aan!

Dat toont de onderstaande trailer van de studio wel aan. Hierin zien we heel wat nieuwe beelden langskomen, zoals een korte blik op de Sopranos-prequel, The Many Saints of Newark. James Gandolfini werd wereldberoemd als Tony Soprano in de geliefde serie. Nu volgt zijn zoon, Michael Gandolfini, in zijn voetsporen als het personage.

Andere beelden
Daar blijft het echter niet bij. Zo onthult Warner Bros. eveneens de eerste beelden van Clint Eastwood's neo-westeren Cry Macho en het die van het waargebeurde drama King Richard. Deze film volgt Richard Williams, gespeeld door Will Smith, de vader dan de tennissters Venus en Serena Williams.

Ook worden o.a. James Gunn's The Suicide Squad, The Conjuring: The Devil Made Me Do It en Denis Villeneuve's Dune geteased. Ergens is het wel opmerkelijk dat Dune voorkomt in de gezamelijke trailer, aangezien Villeneuve en Dune-coproducent Legendary zich onlangs tegen de gelijktijdige bioscoop en streamingrelease verzette.

Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair