Nicolas Cage als angstaanjagende Superman en meerdere deepfakes

Nicolas Cage als angstaanjagende Superman en meerdere deepfakes

Nee, gewoon nee...

Tim Burtons Superman Lives, met Nicolas Cage als beoogde man van staal, zal altijd blijven bestaan als "één van de beroemdste films die nooit zijn gemaakt". Warner Bros. pompte maar liefst $40 miljoen dollar in de pre-productie voordat deze werd geannuleerd.

Cage zelf is een enorme fan van de stripboeken en films (zijn tweede kind heet zelfs Kal-El) en mocht in 2018 in ieder geval de stem van het beroemde personage verzorgen in Teen Titans Go! To The Movies.

Nu is er een nieuwe deepfake opgedoken waarin de enigzins gevallen acteur eruit ziet als Brandon Routh, de ster uit Superman Returns (2006).

Het resultaat is niet heel erg geslaagd... Zeg maar gerust angstaanjagend. Om nachtmerries van te krijgen? Aanschouw hieronder en oordeel zelf:


StryderHD
De betreffende gebruiker heet StryderHD en deze heeft een Youtube-kanaal vol met deepfakes, waarvan sommige ook wel echt gerust indrukwekkend zijn te noemen. Klik op de link en neem eens een kijkje.

Cage heeft vorig jaar nog aangegeven zeker open te staan voor een cameo als oudere Suups in het multiversum van The Flash. Reden genoeg voor een andere creatieveling om een fan-art te maken van de mogelijke looks:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair