Video

Nicolas Cage als angstaanjagende Superman en meerdere deepfakes

Nee, gewoon nee...

door Arjen Rooseboom om 12:37 in Video
Tim Burtons Superman Lives, met Nicolas Cage als beoogde man van staal, zal altijd blijven bestaan als "één van de beroemdste films die nooit zijn gemaakt". Warner Bros. pompte maar liefst $40 miljoen dollar in de pre-productie voordat deze werd geannuleerd.

Cage zelf is een enorme fan van de stripboeken en films (zijn tweede kind heet zelfs Kal-El) en mocht in 2018 in ieder geval de stem van het beroemde personage verzorgen in Teen Titans Go! To The Movies.

Nu is er een nieuwe deepfake opgedoken waarin de enigzins gevallen acteur eruit ziet als Brandon Routh, de ster uit Superman Returns (2006).

Het resultaat is niet heel erg geslaagd... Zeg maar gerust angstaanjagend. Om nachtmerries van te krijgen? Aanschouw hieronder en oordeel zelf:


StryderHD
De betreffende gebruiker heet StryderHD en deze heeft een Youtube-kanaal vol met deepfakes, waarvan sommige ook wel echt gerust indrukwekkend zijn te noemen. Klik op de link en neem eens een kijkje.

Cage heeft vorig jaar nog aangegeven zeker open te staan voor een cameo als oudere Suups in het multiversum van The Flash. Reden genoeg voor een andere creatieveling om een fan-art te maken van de mogelijke looks:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fan-fan

Avatar

Niet echt overtuigend. In plaats het hele hoofd vervangen wordt er een soort rare mengeling van gemaakt.

De contouren van het hoofd van de originele acteur blijven intact en daar worden dan de ogen, neus en mond van de deepfake-acteur in geplaatst.

Vlees noch vis is het resultaat.

Sunspot

Avatar

Dat met BRandon Routh werkt alleen omdat het gezicht meer van Brandon Routh heeft.

Cage heeft gewoon niet het gezicht voor Superman, mist iets bij kin,jukbeenderen ofz o,ofte smal gezicht ook, de ogen te droopy

NieuwsFilm

meest populair