Wat Zack Snyder's 'Army Of The Dead' onderscheidt van de doorsnee zombiefilm

Wat Zack Snyder's 'Army Of The Dead' onderscheidt van de doorsnee zombiefilm

Er is een nieuwe still vrijgegeven...

Dit jaar keert Zack Snyder na zijn regiedebuut met Dawn Of The Dead terug naar het zombiegenre met Army Of The Dead voor Netflix.

In Army Of The Dead volgen we een groep huursoldaten die in Las Vegas een quarantainezone vol zombies betreden om een overval te plegen.

Dit gekke concept is redelijk uniek en vernieuwend en zal ongetwijfeld weer een vermakelijke film voor de streamingdienst opleveren.

Hoofdrolspeler Dave Bautista (die dit project verkoos boven The Suicide Squad van James Gunn) benadrukt dit nog eens tegenover EMPIRE:

"Ik ben een enorme zombiefan en probeerde jarenlang in 'The Walking Dead' te komen. Ik wilde gratis een zombie komen spelen, maar ze zeiden 'Je bent te groot'. Voor mij moest hieraan echt iets speciaals zijn om me aan te melden. Wat ons onderscheidt van de rest, is de overval. Maar er zitten meer verschillende lagen in dit verhaal. Het wordt supergaaf"!

Still
Er is geen officiële releasedatum, maar het is begrijpelijk dat Netflix eerst even afwacht tot de hype rondom Snyder's versie van Justice League is overgewaaid. En tot slot hebben we ook nog een nieuw plaatje voor je:



NieuwsFilm

meest populair