Zonde! Dit vervolgdeel op 'Terminator Salvation' gaan we dus nooit krijgen

Zonde! Dit vervolgdeel op 'Terminator Salvation' gaan we dus nooit krijgen

Klinkt toch stukken beter dan wat ze verder tot nu toe hebben geprobeerd?

Terminator Salvation was bedoeld als startpunt voor een nieuwe trilogie in de Terminator-franchise, maar een mengeling van juridische kwesties en lauwe opbrengst zorgden voor een vroegtijdig einde. En nog steeds vragen veel fans zich af, is dit wel terecht?

Het oorspronkelijke script verloor zijn killer twist-einde en veel effectieve actie tijdens herschrijvingen en hermontage van scènes, dit allemaal op bevel van de studio die (zucht) een PG13-rating voor de film wilden.

Het gekwelde productieproces weerhield maker McG er echter niet van om de geplande sequels te ontwikkelen, maar het mocht niet baten.

En als we dan horen welke richting de boel op was gegaan als men niet had gekozen voor Genisys en Dark Fate, kan je alleen maar meer rouwen.

Oorlog, terugkeer Robert Patrick en Linda Hamilton
Het verhaal van Terminator Salvation 2 zou hebben plaatsgevonden in het huidige Londen wanneer Skynet neerdaalt en complete chaos aanricht.

Hierop reist John Connor (Christian Bale) terug in de tijd om de wereld te waarschuwen voor de aanstaande invasie en alle wereldwijde legers te mobiliseren voor een grootschalige oorlog tussen mens en machine.

Dit in samenwerking met zijn moeder Sarah (Linda Hamilton) met wie hij zowel goede als slechte versies van de cyborgs tegen het lijf loopt. Deze zouden dan allemaal(!) gespeeld worden door Arnold Schwarzenegger.

Tevens zou Robert Patrick opnieuw verschijnen, echter in de rol van menselijke wetenschapper die celreplicatie bestudeert en een mens-robot-hybride blijkt welke de basis vormt voor het eerste T1000-model.

Er zijn maar weinig van deze ideeën in de latere (teleurstellende) delen verwerkt en wie is het met ons eens dat dit veelbelovender klinkt en het dus eigenlijk eeuwig zonde is dat alles nooit ten uitvoer is gebracht?

NieuwsFilm

meest populair