George Clooney en Julia Roberts boeken een 'Ticket To Paradise'

George Clooney en Julia Roberts boeken een 'Ticket To Paradise'

De twee waren vaker samen te zien, maar nog niet in een romcom.

Filmsterren George Clooney en Julia Roberts gaan wederom samenwerken. Ze zullen te zien zijn in de romantische comedy Ticket To Paradise.

De twee waren eerder natuurlijk al samen te zien in Ocean's Eleven, Twelve en Thirteen, maar ook in Clooneys regiedebuut Confessions of a Dangerous Mind dook de actrice op. Daarnaast speelden ze recent nog in Money Monster. Een gouden koppel dus.

Bioscoop
De film zal later dit jaar geregisseerd worden door Ol Parker, wiens laatste wapenfeit Mamma Mia: Here We Go Again! is. Hij heeft ook het verhaal geschreven, samen met nieuwkomer Daniel Pipski. Dit is door Ted Melfi in een script gegoten.

Universal heeft zich ook al gebogen over de toekomst van de film. Ticket To Paradise moet volgens de hoge heren gewoon in de bioscoop draaien. Zij zouden het aanbod van diverse streamingdiensten dan ook naast zich hebben neergelegd.

Halsoverkop
Het verhaal draait om een gescheiden koppel dat halsoverkop naar Bali vertrekt. Daar hopen ze hun dochter te behoeden voor de fout die zij 25 jaar eerder gemaakt hebben; een huwelijk.

Hoe dit avontuur zal eindigen is waarschijnlijk alleen een verrassing voor mensen die nooit eerder een romcom zagen.

NieuwsFilm

meest populair