Algemeen

Veel bekende sterren gaan weer "toneelspelen" in 'Thor: Love And Thunder' [SPOILERS]

Weet Taika Waititi er opnieuw zo'n leuke cameo van te maken?

door Arjen Rooseboom om 23:58 in Algemeen
Enkele nieuwe foto's van de set van Thor: Love And Thunder op TWITTER laten een indrukwekkende set zien die in Australië wordt gebouwd en het kan een manier zijn om enkele geruchten te bevestigen. Dus als je het niet wilt weten, stop dan met lezen!

Wat vooral als eerste opvalt op de kiekjes van de decorstukken, is dat er tussen de Asgardiaanse gebouwen een enorm podium is gecreëerd.


Toneelstuk
Het podium dat we zien is duidelijk bedoeld voor optredens. In Ragnarok keek Loki (vermomd als Odin) naar een theateruitvoering waarin scènes uit The Dark World opnieuw werden verteld met Sam Neill als Odin, Matt Damon als Loki en Chris Hemsworths oudere broer Luke (niet te verwarren met de jongere Liam, zoals de auteur) als de dondergod.

Inmiddels is op diverse andere tweets te zien dat Neill, Damon en Hemsworth ook weer in Love And Thunder op zullen duiken (zie de matching kostuums) en nu lijkt het erop dat dat in eenzelfde soort rol wordt om wederom de gebeurtenissen uit de vorige film na te spelen, maar dan grootser en komischer?


Tevens is er nog een ander gezicht dat opvalt, namelijk dat van Melissa McCarthy. Zij is verkleed als Hela, het personage van Cate Blanchett:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Jammer van de spoiler, maar dan had ik maar niet verder moeten lezen. Wel weer heel grappig waarschijnlijk, ik heb wel weer zin in deze film.

lamoteg

Avatar

Luke is toch de oudste broer??

STYD

Avatar

Damn, precies wat je zegt Overlord. Dit zijn wel duidelijk spoilers. Had ik maar ook niet gekeken. Met name Hela, jammer, zou wel grappig geweest zijn als ik dit tijdens de film had gezien.

Ang3l

Avatar

Melissa McCarthy as Fake Hela? Whahahaha

NieuwsFilm

meest populair