Video

Superman krijgt flitsende trailer voor 'Zack Snyder's Justice League'

De mini-trailer voor Superman voor de Snyder Cut.

door Bram de Groot om 17:08 in Video
Met de film Man of Steel uit 2013 werd het DC Extended Universe afgetrapt, al was op dat moment nog niet duidelijk hoe die reeks vorm zou krijgen. In 2014 werd de reeks officieel aangekondigd. De uitwerking bleek alles behalve strikt aan dat originele plan.

Al na Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016 bleek dat Warner Bros. begon te zwalken. Bij die film werd er achter de schermen ingegrepen en dat gold vervolgens voor bijna alle films in het DCEU, en dan specifiek Justice League uit 2017. Die film had juist een hoogtepunt in de reeks moeten vormen.

Zack Snyder's Justice League
De release van Zack Snyder's Justice League is tekenend voor het mismanagement. Ondanks dat Zack Snyder nu zijn eigen versie van de film lanceert, lijkt dit vooral een goedmakertje voor Snyder en de die-hard fans en niet direct een correctie om alsnog de draad van de originele plannen op te pakken.

Een van de slachtoffers lijkt Henry Cavill. De acteur lijkt geen toekomst meer te hebben in het DC Extended Universe, ondanks dat veel fans zijn rol bijzonder waarderen en graag meer van hem zouden zien. Er is ondertussen een reboot rond de man van staal aangekondigd.

Hieronder de teaser voor de Superman van Cavill voor de Snyder Cut die 18 maart verschijnt. Daarna nog twee foto's van Darkseid en het JL-team.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair