De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Honest Thief (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Williams | Cast: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, e.a.
De zakken van de beruchte bankovervaller Tom Carter puilen uit van het geld. Maar wanneer hij Annie ontmoet, de liefde van zijn leven, wil hij niet dat hun relatie op leugens is gebaseerd en daarom besluit hij zichzelf aan te geven. Helaas krijgt hij te maken met corrupte agenten die andere plannen met zijn gestolen miljoenen hebben, waardoor Carter in een bizar kat-en-muisspel belandt.

The Hero (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brett Haley | Cast: Sam Elliott, Laura Prepon, Krysten Ritter, e.a.
Lee Hayden was ooit een gevierd westernicoon met een gouden stem, maar tegenwoordig brengt hij zijn dagen vooral blowend op de bank door. Als Hayden te horen krijgt dat hij kanker heeft, probeert hij op de valreep toch nog iets van zijn leven te maken. Hij begint een relatie, probeert het contact met zijn vervreemde dochter te herstellen en gaat op zoek naar een laatste filmrol om zijn vroegere succes te herleven.

Kin (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan en Josh Baker | Cast: Myles Truitt, Jack Reynor, Dennis Quaid e.a.
Eli, een eenzame tiener uit Detroit, vindt op een dag een geheimzinnig buitenaards wapen op straat. Daardoor raken hij en zijn oudere broer Jimmy, die net is teruggekeerd uit de bak maar nog een hoop schulden open heeft staan, betrokken bij een geheime oorlog. De twee kunnen niets anders dan vluchten, maar krijgen wel hele bende criminelen achter zich aan.


En verder onder meer...

Animatie
De Geheime Dienst voor Magie (2021)
Spike en de Magische Steen (2019)

Documentaire
Seaspiracy (2021)

Drama
The Secret: Dare To Dream (2020)
Here Is Your Life (1966)

Komedie
Bad Trip (2020)

Musicalfilm
A Week Away (2021)

Nederlands
Doris (2018)

NieuwsFilm

meest populair