Eerste project van ontslagen Gina Carano wordt een vrouwelijke 'John Wick'

Eerste project van ontslagen Gina Carano wordt een vrouwelijke 'John Wick'

De actrice laat zich niet uit het veld slaan...

Kort nadat Lucasfilm haar in februari had ontslagen, positioneerde The Mandalorian-ster Gina Carano zichzelf als een slachtoffer van pesten en haar rol in het Star Wars-universum lijkt voorbij, aangezien ze uit alle toekomstige projecten is geschrapt.

Maar ze ging niet bij de pakken neer zitten en begon met politiek commentator en The Daily Wire-redacteur Ben Shapiro te werken aan een onafhankelijke filmdeal.

Die filmdeal begint nu vorm te krijgen. Volgens de laatste berichten moet het een gewelddadige 'shoot-em-up-and-kick-ass'-project worden met (uiteraard) een vrouw in de hoofdrol en in de stijl van (hoe kan het ook anders) John Wick.

Carano weet door haar vechtersverleden natuurlijk als geen ander hoe ze mensen in elkaar moet rammen en dit toonde ze al meerdere malen in onder andere Haywire (2011), Furious 6 (2013), In The Blood (2014) en Scorched Earth (2017).

Alles hangt af van de ontvangst
Het zal interessant zijn om te zien of deze nieuwe film het eerste project in een nieuw contract wordt voor Carano of dat Hollywood haar vergeeft en op ten duur weer terugneemt.

Hoe dan ook zal de film ongetwijfeld best wat aandacht gaan krijgen. Het publiek is tenslotte dol op controverse en Carano heeft ongeveer net zoveel aanhangers als tegenstanders.

NieuwsFilm

meest populair