Fan van 'Avengers: Endgame'? Bekijk dan deze films op Netflix

Fan van 'Avengers: Endgame'? Bekijk dan deze films op Netflix

We zetten de vijf beste tips voor je op een rij.

Netflix heeft een behoorlijk groot aanbod dat uit duizenden films en series bestaat. Vandaag zetten we op een rij welke films Netflix allemaal aanraadt als je houdt van Avengers: Endgame.

Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson
Arthur Curry is de zoon van Queen Atlanna, koningin van Atlantis, en een mens. Maar dat is geen makkelijke oorsprong, want als hij volwassen wordt, moet hij kiezen tussen de onderwaterwereld en het land.

Jumanji: The Next Level (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Jack Black
Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

Bumblebee (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, Dylan O'Brien, Megyn Price, John Cena
Bumblebee speelt zich af in 1987 en dus voor alle Transformers-films. Charlie, die net achttien is, vindt de Volkswagen, repareert hem en bouwt zo een band met hem op

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane
De op de planeet Krypton geboren Kal-El wordt op jonge leeftijd door zijn biologische ouders naar de aarde gestuurd. Op de aarde wordt Kal-El geadopteerd door Jonathan en Martha Kent en neemt daarbij een nieuwe naam aan, Clark Kent. Naarmate Clark ouder wordt, komt hij tot de ontdekking dat hij superkrachten heeft. Wanneer de aarde vervolgens bedreigd wordt door een buitenaards ras, wat later zijn eigen ras blijkt te zijn, besluit Clark om zijn superkrachten te gebruiken om de aarde te beschermen. Om zichzelf en zijn omgeving te beschermen doet hij dit onder een nieuwe identiteit genaamd Superman

Transformers: Age of Extinction (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz
Jaren na de grote veldslag in Chicago, is de mensheid hersteld. Transformers zijn nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine groep wetenschappers probeert hun eigen Transformers te maken, en gaan daarbij verder dan ze zelf kunnen beheersen. Tegelijk is er Cade Yeager, die een beschadigde Optimus Prime ontdekt, en hem repareert. Dan barst er een nieuwe epische strijd los tussen de Autobots en Decepticons, en ditmaal voegen zich ook de Dinobots bij het gevecht.

NieuwsFilm

meest populair