Featured

Fan van 'Avatar'? Check dan deze films op Disney+

We zetten vijf suggesties die Disney+ doet op een rij.

door Jim Pedd om 16:12 in Featured
Ben je fan van Avatar van James Cameron? Aangezien we nog wel even moeten wachten op de tweede film (die in december 2022 in de bioscoop draait), is het goed om eens te kijken welke films Disney+ aanraadt als je van deze film houdt.

We duiken er maar meteen in met de vijf titels die je volgens Disney+ moet zien als je Avatar erg tof vindt. Het gaat om films die Disney zelf suggereert.

Avengers: Endgame (2019)
Regie: Anthony Russo, Joe Russo | Cast: Brie Larson, Linda Cardellini, Scarlett Johansson, Karen Gillan
Na de verwoestende gebeurtenissen veroorzaakt door Thanos in Avengers: Infinity War, moeten de overgebleven leden van de machtigste heldengroep van de Aarde al hun krachten verzamelen om de titaan te verslaan. Met rollen voor Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr., Chris Evans en Chris Hemsworth, is Avengers: Endgame al een decennium in de maak en absoluut de moeite van het wachten waard. De zaken zien er somber uit op Aarde. Nadat de macht van de Infinity Stones de helft van de bevolking van het universum uitgeroeid heeft, is Thanos (Josh Brolin) de heerser van het universum geworden en verkeren de Avengers in een staat van chaos. De titaan zal zijn tirannieke heerschappij alleen maar uitbreiden, tenzij iemand erin slaagt hem een halt toe te roepen. Zonder tijd om hun verliezen te betreuren, moeten Black Widow, Thor, Captain America en Bruce Banner veerkrachtig blijven en de overgebleven leden van de machtigste heldengroep op Aarde verzamelen - en de hulp van Captain Marvel inroepen. Samen moeten ze een manier vinden om hun verslagen bondgenoten terug te vinden en de gestoorde titaan te verslaan, want anders moeten ze een hopeloos bestaan leiden.

Guardians of the Galaxy (2014)
Regie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Batista, Vin Diesel
In Marvels "Guardians of the Galaxy" breidt het Marvel Filmuniversum uit tot het hele heelal. Daar wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Maar Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal uiteenlopende vreemde vogels; Rocket, een wapendragende wasbeer, Groot, een boommens, de dodelijke en mysterieuze Gamora en de door wraak gedreven Drax the Destroyer.

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)
Regie: J.J. Abrams | Cast: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver
Een voortzetting van de saga, bedacht door George Lucas, die zich dertig jaar na de gebeurtenissen in Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) afspeelt.

Captain Marvel (2019)
Regie: Anna Boden, Ryan Fleck | Cast: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Mckenna Grace, Gemma Chan
Carol Danvers wordt een van de machtigste helden van het universum als de Aarde gevangen raakt in de strijd tussen twee rassen van buitenaardse wezens.

Star Wars: Rogue One (2016)
Regie: Gareth Edwards | Cast: Felicity Jones, Diego Luna, Alan Tudyk, Donnie Yen
In een tijd van conflict, vormt zich een groep van onwaarschijnlijke helden, om de plannen voor de Death Star te stelen, het ultieme massavernietigingswapen van het Keizerrijk. Deze sleutelgebeurtenis in de Star Wars tijdlijn brengt gewone mensen samen, die de keuze maken om uitzonderlijke dingen te doen, en daardoor deel worden van iets belangrijkers dan henzelf.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Alleen  Rogue One is goed
De rest spoel dat maar door de wc met Avatar er bij.

Bigds9fan

Avatar

Wat hebben die films met Avatar te maken?

Nou ja The Force Awakens is net zo erg jatwerk als Avatar maar daar houdt het ook mee op.

Joydancer

Avatar

Ik hen genoten van guardians of rhe galaxy. Voor mij goede mix humor en actie.

NieuwsFilm

meest populair