Algemeen

Gerucht: Sony gaat toch voor 'Spider-Man 4' met Sam Raimi én Tobey Maguire!

'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness' moet hier het startpunt voor zijn...

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
Hoewel dit een gerucht is met een hoofdletter 'G', vinden we het nieuwswaardig genoeg om te melden, omdat de bron redelijk betrouwbaar is (géén Daniel Richtman!) en we weten dat veel mensen dit dolgraag willen horen/zien, dus blijf vooral hopen.

Een nieuw rapport lijkt te suggereren dat Sony Pictures er alles aan doet om zowel regisseur Sam Raimi als acteur Tobey Maguire te herenigen voor een langverwachte vierde deel in 'hun' oorspronkelijke Spider-Man reeks en zo het Spider-Verse weer helemaal open te breken.

Van Maguire doet momenteel een heus welles-nietes verhaal de ronde over zijn optreden in Spider-Man: No Way Home. Van Raimi is zeker dat hij de leiding heeft over Doctor Strange In The Multiverse Of Madness waarin een cameo van Maguire vorig jaar november bevestigd werd.

MCU vs. SCU
Er is verder nog niks bekend over verkennende gesprekken of onderhandelingen die begonnen zijn, maar volgens de bron moet de sequel op Doctor Strange het begin vormen van een nieuwe verhaallijn die zal leiden tot Spider-Man 4.

Natuurlijk raakte de liefde tussen Raimi, Maguire en de studio een beetje bekoeld na het gedoe achter de schermen bij Spider-Man 3 (2007), maar met alle huidige projecten in de maak, uitgebrachte (spin-off) titels, het verlangen van de fans dat blijft heersen en de liefde voor Raimi's Spideyfilms (die door velen nog steeds als de beste worden gezien), is dit zeker wel een gerucht om warm te houden.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Kijk, dit is een mooi gerucht. Laten we hopen dat het waar is. De oude Spider-man films zijn op Logan en Deadpool na nog steeds de beste marvel films.

SuperRolo2011

Avatar

Dan heb je weinig Marvel films gekeken eltorro....

Sunspot

Avatar

Hoop dat het waar is!

eltorro

Avatar

@SuperRolo2011: Nee inmiddels bijna allemaal gezien, op de oude uit 1980 en begin 1990 na. Van de Fox films is de ene helft goed en de andere helft slecht. Logan staat duidelijk aan de top. De MCU films voelen vooral copy paste aan. Spider-man 1 en vooral Spider-man 2 hebben meer hart dan de hedendaagse Marvel films en ook vooral betere badguys.

Magnanimous

Avatar

Ik zie liever Andrew Garfield. Tobey Maguire lag wat mij betreft te ver van de Comic- Peter Parker af.

23VDV23

Avatar

Toch grappig om te zien wat de tijd dan doet. Na het relatieve fiasco dat Spiderman 3 was leken de meesten er toch wel redelijk klaar mee. Inmiddels is de Raimi trilogie alweer dusdanig 'oud' dat het nostalgie is geworden en daardoor wellicht weer te verkopen.

Sunspot

Avatar

Spiderman 2 heeft gewoon goed verhaal, comicvibe en look, goeie karakters, vooral Octopus.

En alleen dat webslingeren al, zo vet!!!!!!!!!

En gaat nog goed mee met de tijd, tuurlijk soms gedateerd, maar wat wil je...

meanrat

Avatar

Right...wie gelooft dat?

adofmirosch

Avatar

Ik hoop dat dit waar is! een van de betere superhelden films.
Heerlijke films om te kijken, deze films hebben echt een comic book vibe over zich heen. Deze films hebben nog echt een authentieke stijl, iets wat je niet amper meer ziet bij superhelden films omdat ze aan de lopende band gemaakt worden tegenwoordig.
Hoop dat deze film komt, ben dol op de films. En ja, ik ben fan van de dans scene ;)

Artificialis

Avatar

Godzijdank zijn de Fantastic Four en X-Men weer in handen van Marvel. Natuurlijk was X-Men een prima franchise, maar met het oog op de toekomst is het fijn als alles weer onder hetzelfde dak valt.

Sony's wanhoopspoging om zelf een Spider-Man Cinematic Universe te maken blokkeert de permanente terugkeer van het personage naar het MCU. Ik kan hier niet enthousiast van worden. Ik ben tevreden met Tom Holland, ik hoef Tobey Maguire niet meer in zijn eigen reeks terug te zien.

HarryHole

Avatar

En Christopher Reeve komt ook weer terug. Ondanks het slechte Superman 4, maakt hij zijn opwachting in Superman 5: Balls of Steel.

aspers

Avatar

Gaat Sony nu wéér de Spider-Man serie om zeep helpen?
Of zou dit iets te maken hebben met de Netflix deal en staat het los van de Tom Holland serie?

Master Of Films

Avatar

HarryHole "En Christopher Reeve komt ook weer terug. Ondanks het slechte Superman 4, maakt hij zijn opwachting in Superman 5: Balls of Steel."
HarryHole is duidelijk FT trol nummer 1. Beweren dat Superman IV: The Quest for Peace slecht is.

Wilskracht

Avatar

Als dit waar is, hoop ik dat het dezelfde sfeer krijgt als de film Logan. Wat ouder en versleten. Past niet bij Spiderman, maar het zou wel boeiender zijn dan de films over Spiderman die tot nu toe zijn gemaakt, die bomvol zoetsappige onzin zaten.

NieuwsFilm

meest populair