Gerucht: Sony gaat toch voor 'Spider-Man 4' met Sam Raimi én Tobey Maguire!

'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness' moet hier het startpunt voor zijn...

Hoewel dit een gerucht is met een hoofdletter 'G', vinden we het nieuwswaardig genoeg om te melden, omdat de bron redelijk betrouwbaar is (géén Daniel Richtman!) en we weten dat veel mensen dit dolgraag willen horen/zien, dus blijf vooral hopen.

Een nieuw rapport lijkt te suggereren dat Sony Pictures er alles aan doet om zowel regisseur Sam Raimi als acteur Tobey Maguire te herenigen voor een langverwachte vierde deel in 'hun' oorspronkelijke Spider-Man reeks en zo het Spider-Verse weer helemaal open te breken.

Van Maguire doet momenteel een heus welles-nietes verhaal de ronde over zijn optreden in Spider-Man: No Way Home. Van Raimi is zeker dat hij de leiding heeft over Doctor Strange In The Multiverse Of Madness waarin een cameo van Maguire vorig jaar november bevestigd werd.

MCU vs. SCU
Er is verder nog niks bekend over verkennende gesprekken of onderhandelingen die begonnen zijn, maar volgens de bron moet de sequel op Doctor Strange het begin vormen van een nieuwe verhaallijn die zal leiden tot Spider-Man 4.

Natuurlijk raakte de liefde tussen Raimi, Maguire en de studio een beetje bekoeld na het gedoe achter de schermen bij Spider-Man 3 (2007), maar met alle huidige projecten in de maak, uitgebrachte (spin-off) titels, het verlangen van de fans dat blijft heersen en de liefde voor Raimi's Spideyfilms (die door velen nog steeds als de beste worden gezien), is dit zeker wel een gerucht om warm te houden.

NieuwsFilm

meest populair