Featured

Fan van 'Tenet'? Check dan deze films op Netflix

Het algoritme van Netflix raadt je deze vijf films aan.

door Jim Pedd om 08:50 in Featured
Netflix heeft duizenden films in zijn aanbod. Soms is het moeilijk om te ontdekken welke je dan moet kijken. Gelukkig heeft het algoritme heel wat aan te bevelen.

In dit artikel lichten we vijf films uit die het algoritme van Netflix je aanraadt als je zoekt op de film Tenet. Het gaat dus niet om onze tips, maar om tips die het algoritme je geeft. We zetten er vijf op een rij:

Inception (2010)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy
Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een ervaren dief, de beste in zijn vakgebied. Dat vakgebied houdt in dat hij geheimen steelt uit het onderbewuste van z'n slachtoffers, terwijl zij zich in de droomstaat bevinden, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Dit maakt Cobb een gewilde speler op het vlak van bedrijfsspionage en tegelijkertijd een internationale vluchteling. Nu krijgt hij echter de kans om alles goed te maken: een laatste opdracht kan hem zijn leven teruggeven zoals het vroeger was, maar daarvoor moet hij het onmogelijke doen: in plaats van de diefstal van een idee moeten Cobb en zijn team een idee planten in iemands geest: inception. Dit is echter nog moeilijker dan op het eerste gezicht lijkt, want ze worden gedwarsboomd door een tegenstander die op elke mogelijke zet van Cobb en zijn team anticipeert.

Project Power (2020)
Regie: Henry Joost, Ariel Schulman | Cast: Joseph Gordon-Levitt, Machine Gun Kelly, Jamie Foxx, Rodrigo Santoro
In New Orleans is er een opmars bezig van een mysterieuze nieuwe pil die aan elke gebruiker ervan superkrachten verleent. Welke deze zijn wordt pas duidelijk na het innemen van de pil. Terwijl sommigen onzichtbaar worden of een kogelvrije huid kweken, kan het voor anderen de dood betekenen. Het bestaan van de pil zorgt voor een toename van misdaden in de stad, waarna een lokale agent de handen in elkaar slaat met een dealer en de voormalig soldaat Art om de criminele groep achter deze handel te stoppen.

Interstellar (2014)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Ellen Burstyn, Matthew McConaughey, Mackenzie Foy, John Lithgow
De nabije toekomst. Overheden en economieën zijn in elkaar gestort, er heerst voedselschaarste en de NASA bestaat niet meer. Kortom, het zijn zware tijden voor de mensheid. De schuld hiervoor zou liggen in de twintigste eeuw. Als onderzoekers een mysterieuze scheur in de ruimtetijd vinden, is het aan oud-leden van de NASA hem te verkennen en hoop te geven aan de mens.

6 Underground (2019)
Regie: Michael Bay | Cast: Ryan Reynolds, Adria Arjona, Mélanie Laurent, Ben Hardy
De film draait om zes miljardairs die, om redenen die we nog niet kennen, besluiten hun dood in scène te zetten. Ze vormen daarna een eliteteam van helden die het opnemen tegen kwaadwillenden. Reynolds zou een van de rijke mannen spelen die besluit de gewapende strijd met criminelen aan te gaan.

Extraction (2020)
Regie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, David Harbour, Golshifteh Farahani, Derek Luke
Een Indiaas jongetje, en zoon van een internationale crimineel die vastzit, wordt ontvoerd in de hoofdstad van Bangladesh en vastgehouden in één van de meest ondoordringbare steden van de wereld. Een bedreven huurmoordenaar, Tyler Rake genaamd, wordt vervolgens ingehuurd om het jongetje te bevrijden en terug te brengen naar zijn familie. Tijdens zijn reddingsmissie is Tyler ook op zoek naar verlossing.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

janneman

Avatar

Extraction vergelijken met Tenet?????????

Inartie

Avatar

Of gewoon Tenet kijken op Prime Video

Joost van den Heuvel

Avatar

Gisteren Tenet op Prime Video gekeken. Gelukkig niet voor naar de bioscoop geweest, want ik vond het een waardeloze film.

Dan vond ik Extraction eigenlijk beter, ondanks dat het verhaal daarin echt super beroerd was.

RoberPaulsen

Avatar

Eh sorry, maar buiten de andere Nolan films lijkt er niets uit deze lijst op Tenet.
Extraction was ik nog wel positief door verrast.

Tenet vond ik een fantastische film, Inception en Instellar idem, maar kan me goed voorstellen dat niet iedereen dat leuk vindt.

SoloSlim

Avatar

Tenet lijkt het meest op een bond film voor mij.
En spijtig genoeg hou ik niet zo van bond.. Nolan heeft al betere films gemaakt!

NieuwsFilm

meest populair