Netflix

3 thrillers op Netflix die je gezien moet hebben

Spanning en sensatie op Netflix. Bekijk deze 3 tips nog snel.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je veel thrillers. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande 3 actiethrillers zijn zeker de moeite waard. Heb je zo nog niet gezien? Zet ze op je watchlist!

Clear and Present Danger

Regie: Phillip Noyce | Hoofdrollen: Harrison Ford, Willem Dafoe, Benjamin Bratt, Thora Birch, Ann Magnuson, Anne Archer, Henry Czerny | Kijk nuAdjunct-directeur van de CIA Jack Ryan raakt na de moord op een vriend van de president ongewild verwikkeld in een illegale oorlog tegen een Colombiaans drugskartel. Dit is een direct vervolg op Patriot Games die jammer genoeg niet op Netflix staat.

The Bourne Legacy

Regie: Tony Gilroy | Hoofdrollen: Jeremy Renner, Edward Norton, Rachel Weisz, Scott Glenn, Stacy Keach, Corey Stoll, Michael Chernus | Kijk nuIn deze spin-off van de hoofdreeks met Matt Damon krijgt de CIA na het fiasco met Jason Bourne te maken met een herkenbare dreiging wanneer nog een vervreemde agent ineens boven water komt. Jeremy Renner is Aaron Cross!

Inside Man

Regie: Spike Lee | Hoofdrollen: Denzel Washington, Jodie Foster, Clive Owen, Willem Dafoe, Christopher Plummer, Chiwetel Ejiofor | Kijk nuGrote namen in een grote film van Spike Lee. Een detective is net zo slim als een dief die de politie altijd één stap voor is en als een onhandige onderhandelaar zich erin mengt, lopen de dingen uit de hand. Net als bovenstaande films staat Inside Man gewoon op Netflix.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

The Bourne Legacy nooit gezien eigenlijk, wel een beetje klaar met die hele serie,verzin eens wat nieuws.
De overige twee vind ik zeer goed.

kidcassidy

Avatar

@RobertPaulsen

De overige 3 bedoel je! The Bourne identity, the Bourne Supremacy en the Bourne Ultimatum.

ThEnd

Avatar

@kidcassidy, ik denk dat ie Clear and Present Danger en Inside Man bedoelt Smiley face

David Mills

Avatar

@kidcassidy, RobertPaulsen bedoelt met overige 2: Inside man en Clear and present danger en er zijn bovendien 5 Bourne films dus overige 4 ( Jason Bourne vergeet je) Smiley face Maar dit zijn inderdaad 3 goede films waarvan Clear and Present danger mijn favoriet is.

Chris23

Avatar

Nooit begrepen wat men zo slecht vind aan The Bourne Legacy eigenlijk. (ik weet het niet zeker, maar ik krijg de indruk dat dat alleen is omdat Matt Damon er niet in speelt.)
Ik vind Legacy en de eerste alleen leuk zelf.
Jammer dat er nooit een deel 2 van legacy gekomen is.

ThEnd

Avatar

@Chris23: Het probleem met Legacy is dat waar bij Jason Bourne het training en brainwashing is, waarmee hij tot ‘super’ soldaat wordt gemaakt dat bij Legacy met een pilletje gebeurt, waarmee een zwakzinnige opeens een uber mensch wordt. Waarmee het opeens meer sf wordt. Supremacy is overigens mijn favoriet.

Chris23

Avatar

Ah ok...dat wist ik al nie eens meer, kzal dr is op letten de volgende keer.

NieuwsFilm

meest populair