#MakeTheBatfleckMovie: fans willen meer Ben Affleck als Batman

#MakeTheBatfleckMovie: fans willen meer Ben Affleck als Batman

Gaat deze hashtag opnieuw voor een film zorgen?

Het is voornamelijk de vele miljoenen Zack Snyder fans te danken dat we eindelijk zijn Justice League versie kregen voorgeschoteld. De #ReleaseTheSnyderCut werd gigantisch populair en kan zeker een succes genoemd worden. Nu hopen fans hetzelfde te bereiken met een nieuwe campagne, namelijk #MakeTheBatfleckMovie.

De nodige mensen zien Ben Affleck maar namelijk wat graag terugkeren als Batman, nadat hij hoge ogen wist te gooien in Zack Snyder's Justice League. Grappig genoeg was lang niet iedereen even tevreden toen de acteur oorspronkelijk werd aangekondigd als de geliefde superheld.

Begin
Affleck's casting werd dan misschien niet al te best onthaald, maar ondanks het feit dat Batman V Superman: Dawn of Justice ook niet het succes was waar DC op gehoopt had, werd Affleck's Batman wel een succes. Hij zou dan ook zijn eigen film krijgen, waar hij eveneens de regie voor zijn rekening zou nemen. Toch zag Affleck hiervan af.

Matt Reeves, o.a. bekend van de Planet of the Apes-trilogie, verving hem als regisseur, terwijl Robert Pattinson de nieuwe Batman zal spelen. Toch werd een tijdje geleden al bekend dat dit verhaal zich in een 'ander universum' afspeelt.

Dit laat dus de deur open voor Affleck, die vorig jaar zei misschien nog wel eens een superheld te willen spelen. Ook doet het gerucht de ronde dat hij na Snyder's Justice League versie er weer zin in heeft.

Hoop
Fans houden dus hoop dat Affleck nog terugkeert als The Caped Crusader. De hashtag #MakeThe BatfleckMovie is op dit moment razend populair op Twitter. Zie hieronder een handjevol berichten die op de sociale media-website te vinden zijn.

Tweet verwijderd







Hopen jullie dat Affleck nog eens terugkeert als Batman?

NieuwsFilm

meest populair