Featured

Fan van 'Mission: Impossible'? Check dan deze films op Netflix

We zetten vijf toffe tips voor je op een rij.

door Jim Pedd om 06:32 in Featured
Ben je fan van de Mission: Impossible-films? Dan heb je geluk met Netflix, want dat heeft tal van soortgelijke films in zijn aanbod. Vandaag bekijken we welke vijf films getipt worden door het Netflix-algoritme als je zoekt op Mission: Impossible.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson
Een tip omdat: Het is een Mission: Impossible-film natuurlijk!
Rogue Nation zorgt ervoor dat Ethan en zijn team de gevaarlijkste missie tot op heden moeten uitvoeren. Ze moeten 'Syndicate' uitschakelen, een internationale en zwaar getrainde organisatie die het gemunt heeft op de IMF, de Impossible Missions Force.

Spy Game (2001)
Regie: Tony Scott | Cast: Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Stephen Dillane
Een tip omdat: Een prima zit voor fans van Mission: Impossible, vooral door de focus van de film op spionage en een kat-en-muisspel.
Ooit waren CIA-agent Nathan Muir en zijn protégé Tom Bishop onafscheidelijk, tot een voorval ze uiteen dreef. Als Muir op het punt staat de CIA te verlaten, ontdekt hij dat Bishop zich in de nesten heeft gewerkt.

Inside Man (2006)
Regie: Spike Lee | Cast: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer
Een tip omdat: Minder gefocust op keiharde actie, maar het is wel een intelligente actiefilm die ook voor fans van de Tom Cruise-vehikels de moeite waard is.
Vier mensen in schilderskleding gaan de drukke Manhattan Trust bank binnen. Enkele seconden later nemen de rovers het gebouw in bezit. Klanten en personeelsleden worden ongewild pionnen in een tot in details beraamde bankroof. De rechercheurs Keith Frazier (Denzel Washington) en Bill Mitchell krijgen opdracht te onderhandelen met de leider van de rovers Dalton Russell (Clive Owen). Ook inspecteur John Darius (Willem Dafoe) van de Emergency Services Unit heeft goede hoop dat er een geweldloze oplossing mogelijk is. Maar Russell ontpopt zich als een zeer sluwe en doodkalme tegenstander die alles volledig in de hand heeft. Als Frazier denkt dat er meer aan de hand is wordt hij daarin bevestigd door de komst van Madeline White (Jodie Foster). Haar invloed is groot, haar motieven bewust vaag. Ze gebruikt haar invloed bij de burgemeester om een gesprek aan te vragen met Russell. Ook de grote baas van de bank, Arthur Case heeft ongekend veel belangstelling voor wat zich in de bank afspeelt..

The Equalizer (2014)
Regie: Antoine Fuqua | Cast: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloe Moretz, David Harbour
Een tip omdat: In de kern zijn de Mission: Impossible-films natuurlijk actiefilms. En dat is dit zeker ook!
Een voormalige commando zette zijn eigen dood in scène om een rustig leven te kunnen leiden. Als het jonge meisje Teri wordt ontvoerd door Russische gangsters, besluit hij uit zijn geheime pensioen terug te komen.

The Bourne Identity (2002)
Regie: Doug Liman | Cast: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen
Een tip omdat: Net als de Mission: Impossible-films combineert de Bourne-franchise actie met goed doordachte mysteries.
Jason Bourne lijdt aan geheugenverlies, het enige dat hij nog weet is dat hij uit de Middellandse Zee gevist is met zijn lichaam vol kogelgaten. Hij loopt gevaar vermoord te worden, en raakt betrokken in een race om te overleven.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair