Algemeen

De mooiste beelden uit de eerste trailer van Marvels 'Shang-Chi'

Fans zijn erg onder de indruk van de cinematografie.

door Jeffrey Kouters om 16:26 in Algemeen
Marvel lanceerde gisteren - op de verjaardag van hoofdrolspeler Simu Liu - de eerste trailer voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en het is fans opgevallen dat deze bevat vele adembenemende beelden bevat. Was jij ook zo onder de indruk van de cinematografie?

De teaser van Shang-Chi valt goed in de smaak. Niet alleen zijn de fans van Marvel erg te spreken over acteur Simu Liu, de introductie van de échte Mandarin (gespeeld door Tony Leung), maar ook over de schitterende beelden die de film belooft voor te gaan schotelen.

Marvel heeft dan ook een topcinematograaf ingehuurd voor deze productie, namelijk Bill Pope. Hij werkte eerder aan bekende films als Baby Driver (2017), The Jungle Book (2016), Spider-Man 2 (2004) en The Matrix (1999).

We hebben hieronder een aantal screenshots in hoge kwaliteit voor je geselecteerd. Kijk ook eens naar de derde afbeelding; wellicht zie je daar een attribuut van een hélé bekende Marvel-held op...Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, geregisseerd door Destin Cretton (Just Mercy), verschijnt - als het goed is - op 3 september 2021 in de bioscopen. Qua cinematografie absoluut een film om naar uit te kijken dus!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Welk attribuut precies?

Mav Damian

Avatar

...namelijk Bill Pope. Hij werkte eerder aan bekende films als Baby Driver (2017), The Jungle Book (2016), Spider-Man 2 (2004) en The Matrix...
Pope is ook een goede cameraman. Zal me ook niet verbazen als ze wat inspiratie van The Matrix hebben genomen. Met de slow motion vechtscenes en ook hoe visueel het er uit ziet.

Scheerzeep

Avatar

@Rich Art

Het schild van Captain America (links in beeld te zien op de achtergrond)

Decepticon

Avatar

Zowel de goede choreografie als de cinematografie viel mij wel op, ziet er echt top in orde uit van wat we in de trailer al zien.

Ik ben benieuwd hoe het schild van Cap daar terecht komt.

Dirk Diggler

Avatar

Toch gewoon een poster van het schild van de 'Kapitein'

Chris23

Avatar

Over mooie beelden gesproken

kokosnoot

Avatar

Ik mis de groteske bruut..Mr Hyde!!!

Hoverlicious

Avatar

Het is niet het schild van Cap, maar het symbol van Madripoor. Je zag dat symbool ook een aantal keren terug komen in Falcon and the Wintersoldier toen ze daar waren.

Master Of Films

Avatar

Dirk Diggler "Toch gewoon een poster van het schild van de 'Kapitein'"
Made in China.

NieuwsFilm

meest populair