Kan je niet wachten op 'No Time to Die'? Check dan deze films op Netflix

Kan je niet wachten op 'No Time to Die'? Check dan deze films op Netflix

We zetten vijf James Bond achtige-films op een rij.

De laatste James Bond-film van Daniel Craig is meermaals uitgesteld. No Time to Die zou nu in september moeten uitkomen in de bioscoop, maar dat hangt zoals we intussen wel zo'n beetje gewend zijn af van de opening van bioscopen.

Vandaag kijken we naar Netflix-films die je kan kijken als je fan bent van 007. We zetten vijf topfilms op een rij:

The Man from U.N.C.L.E. (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki
The Man From U.N.C.L.E. is gebaseerd op een tv-serie uit de jaren '60 en gaat over een Amerikaanse en Russische spion die beide werkten voor een bureau getiteld United Network Command for Law and Enforcement. Cooper moet de rol gaan spelen van Amerikaanse spion Napoleon Solo. Voor de rol van de Rus Illya Kuryakin worden namen als Joseph Gordon-Levitt, Ryan Gosling en Alexander Skarsgard in het geruchtencircuit genoemd.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson
Rogue Nation zorgt ervoor dat Ethan en zijn team de gevaarlijkste missie tot op heden moeten uitvoeren. Ze moeten 'Syndicate' uitschakelen, een internationale en zwaar getrainde organisatie die het gemunt heeft op de IMF, de Impossible Missions Force.

Layer Cake (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Daniel Craig, Tom Hardy, Jamie Foreman, Sally Hawkins
Daniel Craig speelt een succesvolle cocaïnedealer die van plan is vroeg met pensioen te gaan. Grote baas Jimmy Price geeft hem echter een klus: de vermiste coke-verslaafde dochter van z'n oude vriend Edward vinden. Dit "laatste klusje" blijkt echter een stuk lastiger dan gedacht.

John Wick (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Stahelski, David Leitch | Cast: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe
De dodelijke instincten van ex-huurmoordenaar John Wick worden opnieuw aangewakkerd wanneer een crimineel zijn Ford Mustang steelt en daarbij de hond doodt die door zijn overleden vrouw aan hem is overgedragen. Hij volgt de man naar New York, waarbij een maffiabaas en tevens de vader van de crimineel, opdracht geeft John Wick uit de weg te ruimen.

The Bourne Identity (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen
Jason Bourne lijdt aan geheugenverlies, het enige dat hij nog weet is dat hij uit de Middellandse Zee gevist is met zijn lichaam vol kogelgaten. Hij loopt gevaar vermoord te worden, en raakt betrokken in een race om te overleven.

NieuwsFilm

meest populair