Algemeen

James Gunn zegt nooit 'nooit' tegen een 'Guardians Of The Galaxy Volume 4'

Hij weet niet hoe hij over 2 jaar in deze situatie staat...

door Arjen Rooseboom om 18:12 in Algemeen
Vier dagen geleden zei regisseur James Gunn nog dat het na Guardians Of The Galaxy Volume 3 klaar is wat hem betreft. Nu komt hij daar alweer op terug.

Hoewel het derde deel een voortzetting is van het eerdere verhaal en tevens de afronding moet vormen van de avonturen rondom de 'A-holes', vragen fans zich al volop af wat er daarna gaat gebeuren en of Gunn betrokken blijft.

Hij staat erom bekend ongelooflijk actief te zijn op sociale media en in contact te komen met fans over al zijn werk. Dit omvatte onlangs een fan die hem vroeg of hij zou overwegen om GotG 4 te maken. Het antwoord van Gunn was helder: "Het is de bedoeling dat dit mijn laatste wordt".

Deur op een kier
Toch zegt hij ook voorzichtig dat je nooit 'nooit' moet zeggen, maar vooralsnog sluit hij het verhaal, dat hij oorspronkelijk wilde vertellen, af met deel 3.

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de personages daarna uit beeld verdwijnen. Het is goed mogelijk dat ze gewoon een vierde film krijgen als er genoeg interesse vanuit Marvel is om door te gaan.

En mocht Gunn voet bij stuk houden en de regie doorgeven, kan hij altijd nog als producer betrokken blijven. Zo hield hij toezicht op de Guardians tijdens hun optredens in Infinity War en Endgame en hetzelfde doet hij momenteel bij Thor: Love And Thunder.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair