Margot Robbie doet er alles aan om Poison Ivy in het DCEU te krijgen

Margot Robbie doet er alles aan om Poison Ivy in het DCEU te krijgen

Wil jij het ook zo graag?

Actrice Margot Robbie, die momenteel de populaire Harley Quinn in het DCEU vertolkt, wil maar wat graag een relatie tussen haar en Batman-villain Poison Ivy op het witte doek zien. Is dat wat de toekomst in petto heeft?

Na te zijn verschenen als het liefje van de Joker in Suicide Squad (2016) en haar eigen spin-off Birds Of Prey (2020), maakt Robbie binnenkort weer haar opwachting in The Suicide Squad van James Gunn. En blijkbaar voert ze al discussie met Warner Brothers over waar het personage daarna naartoe moet:

"Vertrouw me, ik tetter de hele tijd in hun oren. Ze moeten het inmiddels beu zijn om het te horen, maar ik heb zoiets van Harley Quinn en Poison Ivy, kom op! Laten we het doen. Het zou zo leuk zijn. Dus ik blijf ze lastig vallen, maak je geen zorgen".

Fans willen dit zien
Regisseuse Cathy Yan zei eerder al dat ze erg geïnteresseerd zou zijn in het verkennen van deze relatie, maar gezien de lauwe ontvangst van Birds Of Prey, lijkt het onwaarschijnlijk dat daar een directe follow-up op gaat komen.

In de doorlopende geanimeerde Harley Quinn-serie op HBO Max staat de band tussen de twee centraal en dit slaat aan bij zowel publiek als critici, dus wie weet is dit het zetje dat de studio nodig heeft?

NieuwsFilm

meest populair