Fan van animatiefilms? Check dan deze 5 tips op Netflix

Fan van animatiefilms? Check dan deze 5 tips op Netflix

Vandaag zetten we vijf toffe animatiefilms voor je op een rij.

Netflix staat boordevol toffe animatiefilms. Vandaag zetten we er vijf op een rij die je zeker gezien moet hebben.

The Mitchells vs. the Machines (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Rianda, Jeff Rowe | Cast: Olivia Colman, Eric André, Charlyne Yi, Sasheer Zamata
Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell (aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen. Deze echte 'family man' heeft intussen al geregeld dat het hele gezin nog één keer samen iets onderneemt. Rick neemt Katie, haar broertje Aaron, hun over-optimistische moeder en de vrolijke mopshond Monchi mee op roadtrip. Maar dan vallen de plannen van de familie Mitchell in het water als overal ter wereld de elektronische apparaten waar mensen zo verslingerd aan zijn - van telefoons tot aan een nieuwe serie robots - in opstand komen. Met de hulp van twee vriendelijke robots moeten de Mitchells hun problemen zien te overwinnen en samen leren te werken om zo de wereld te redden!

Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phil Lord, Chris Miller | Cast: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg
Een prima leven hebben ze in het stadje Chewandswallow: als het regent, regent het soep en vruchtensap, als het sneeuwt, sneeuwt het aardappelpuree en als het stormt, vallen de gehaktballen zo in je mond. Maar wat gebeurt er als het weer uit de hand loopt?

Minions (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Balda, Pierre Coffin | Cast: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney
De Minions beginnen als eencellige gele organismes en ontwikkelden zich mettertijd tot de Minions die we kennen, als dienaren voor de meest verwerpelijke meesters. Na een heleboel van hen per ongeluk gedood te hebben - van de Tyrannosaurus Rex tot Napoleon - hebben de Minions geen meester meer om te dienen en worden ze depressief. Maar één van hen, die Kevin heet, heeft een plan. Samen met de tienerrebel Stuart en de lieftallige kleine Bob reizen ze over de wereld om een nieuwe baas te vinden om te dienen. Het trio vindt de volgende potentiële meester in de vorm van Scarlet Overkill (Bullock), 's werelds eerste vrouwelijke superslechterik. Ze reizen van het ijskoude Antarctica naar het New York van de jaren zestig en uiteindelijk naar Londen. Daar staat ze al snel voor hun grootste uitdaging ooit: het redden van de Minions... van uitroeiing.

Puss in Boots (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Miller | Cast: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton
Puss in Boots gaat over een van de vroegere avonturen van Puss. Samen met Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en Kitty (Salma Hayek) gaat hij achter een bekende gans aan die gouden eieren legt.

Kung Fu Panda (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Osborne, John Stevenson | Cast: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Ian McShane
Po is groot, een beetje onhandig en een heel enthousiast type, en een grote fan van een bijzondere vechtsport, het geheimzinnige kungfu. Daar droomt hij van tijdens zijn werk in de bamiwinkel van zijn ouders. Dan gebeurt er iets totaal onverwachts: Po wordt door een onbegrijpelijk toeval verkozen tot leerling bij de vermaarde kungfuleraar meester Shifu. Opeens werkt Po zich in het zweet naast zijn idolen Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder. Meester Shifu, de belangrijkste trainer in de wereld van het kungfu, geeft de onelegante Po gelukkig wat extra aandacht.Dan komen de leden van het kungfugezelschap er achter dat de verraderlijke sneeuwluipaard Tai Lung naar hen op weg is. Dat voorspelt niet veel goeds! De enige die het gezelschap kan redden van die gevaarlijke Tai Lung is de vriendelijke reuzenpanda Po. Kan Po zijn droom, kungfumeester worden, nu verwezenlijken? Po gaat er met hart en ziel tegenaan, en met zijn volle gewicht.

NieuwsFilm

meest populair