Featured

5 meeslepende films met een race tegen de klok op Netflix

Vijf megaspannende films op Netflix!

door Jim Pedd om 08:00 in Featured
Netflix kent heel wat subgenres die je helpen een nieuwe film te vinden om te kijken. Vandaag zetten we vijf meeslepende films met een race tegen de klok voor je op een rij.

Mad Max: Fury Road (2015)
Regie: George Miller | Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne
Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgshuur al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.

The Bourne Legacy (2012)
Regie: Tony Gilroy | Cast: Jeremy Renner, Scott Glenn, Stacy Keach, Edward Norton
Aaron Cross neemt deel aan "Operation Outcome", een experiment van de CIA dat tot doel heeft met behulp van pillen en genetische modificaties bijna onverslaanbare agenten te creëren en mogelijk een opvolger is van "Operation Blackbriar" uit The Bourne Ultimatum. Tijdens een trainingsmissie in Alaska worden hij en een andere Outcome-deelnemer aangevallen door een onbemand vliegtuigje van de CIA, maar Cross overleeft. Later redt hij het leven van Outcome-wetenschapster Marta Shearing (Rachel Weisz) en samen gaan ze naar Manilla, waar de pillen gemaakt worden.

Point Break (2015)
Regie: Ericson Core | Cast: Édgar Ramírez, Luke Bracey, Ray Winstone, Teresa Palmer
De jonge FBI-agent Johnny Utah, die moet infiltreren in de groep van de charismatische crimineel Bodhi. Zijn team doet niets anders dan extreme sporten: big-wave surfing, wingsuit flying, extreme snowboarding en ga maar door. Tegelijk overvallen ze banken. Utah moet om hun vertrouwen te winnen meedoen met de gewaagde stunts en probeert ondertussen de bewijzen te vinden voor hun schuld.

Suicide Squad (2016)
Regie: David Ayer | Cast: Will Smith, Jaime FitzSimons, Ike Barinholtz, Margot Robbie
Suicide Squad volgt op de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice en speelt zich af in een wereld zonder Superman, waarin de regering probeert te bepalen hoe het om moet gaan met de eventuele komst van een buitenaards wezen met snode plannen. De meedogenloze inlichtenofficier Amanda Waller (Viola Davis) biedt aan om de ergste criminelen van de samenleving te rekruteren: de criminelen met dodelijke vaardigheden en bovenmenselijke krachten. Haar eerste doelwit: de bezeten archeoloog June Moone/Enchantress (Cara Delevigne). Als Midway City bedreigd wordt door een krachtige mythische vijand, krijgt Wallers plan groen licht. Ze sluit een deal met het complete team van gevangenen: Deadshot (Will Smith) krijgt zijn rechten terug, Harley (Margot Robbie) uit haar kooi bevrijd, Diablo (Jay Hernandez) stapt uit zijn brandveilige cel, Boomerang (Jai Courtney) en Slipknot (Adam Beach) krijgen de wapens waar ze hun naam aan ontlenen terug en Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) komt uit het moeras. De enige voorwaarde is deze: Gehoorzaam of ga dood. Dit wordt strikt gehandhaafd door leider Rick Flag (Joel Kinneman), de samoerai Katana (Karen Fukuhara) en natuurlijk de explosieve apparaten - ontwikkeld door Wayne Enterprises - die in hun nek zitten. De aankomst van de getatoeëerde megacrimineel The Joker (Jared Leto) uit Gotham City zou de missie echter kunnen verdoemen, dankzij zijn plan om herenigd te worden met zijn ware liefde, Harley.

Army of the Dead (2021)
Regie: Zack Snyder | Cast: Hiroyuki Sanada, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Dave Batista
'Army of the Dead' speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Een groep met huurmoordenaars vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas om daar een heist te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Verspil aub niet je tijd aan de remake van Point Break, misschien wel de slechtste remake die er gemaakt is.

Gigan72

Avatar

^
Dan heb je de remake van The Fog uit 2005 nog niet gezien Smiley face

Maar die van Point Break is ook erg slecht

Rene666x

Avatar

Weer een zootje die zelfs op tv al tig x herhaald zijn.... maar superlatieven zijn heel goedkoop bij Fletnix

NieuwsFilm

meest populair