Algemeen

Warner Bros. wil ondanks alles graag verder met Christopher Nolan

Nogal logisch, want hij staat garant voor box-office succes...

door Arjen Rooseboom om 15:34 in Algemeen
Toen studio Warner Bros. vorig jaar aankondigde dat hun hele reeks bioscoopreleases voor 2021 zowel tegelijk in de bioscoop als op HBO Max zouden verschijnen, werd dit nieuws door sommige beroemdheden in Hollywood niet goed ontvangen. Één van hen was Christopher Nolan.

Nolan was vanaf het begin kritisch over de beslissing en schreef in een verklaring: "Sommige van de grootste makers en belangrijkste sterren van onze industrie gingen naar bed in de veronderstelling dat ze voor de beste filmstudio ter wereld werkten en werden wakker om te ontdekken dat ze werkten voor de slechtste streamingdienst ter wereld".

De regisseur van Memento, The Dark Knight-trilogie, Inception, Interstellar en Tenet trok de ethiek van Warner Bros. in twijfel en hun respectloze behandeling van onder andere hemzelf.

Uiteindelijk kunnen ze toch niet zonder elkaar
Al deze hectiek, die wekenlang voortduurde, resulteerde in rapporten dat Nolan mogelijk niet langer met Warner Bros. samenwerkt en nu geeft voorzitter Toby Emmerich opheldering:

"Alleen Chris weet wat zijn volgende project gaat worden en wij kunnen alleen maar hopen dat het bij ons zal zijn, maar we hebben er vertrouwen in".

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Wel duh. Warner weet dat Nolan zich een “flop” als Tenet kan permitteren. Die geldmachine willen ze natuurlijk niet kwijt.

Nature

Avatar

Komt vooral door de corona crisis ook.

KeesjeNL

Avatar

Hoe dom ben je als filmstudio als je een zeer succesvolle regisseur, die nog voor vele miljarden winst kan zorgen, behandelt als een of ander inwisselbaar werknemertje..

Popcultuurfreak

Avatar

^ Onderschat producenten niet. *Kuch* James Gunn *Kuch*
Wat was dat?

NieuwsFilm

meest populair