Warner Bros. wil ondanks alles graag verder met Christopher Nolan

Warner Bros. wil ondanks alles graag verder met Christopher Nolan

Nogal logisch, want hij staat garant voor box-office succes...

Toen studio Warner Bros. vorig jaar aankondigde dat hun hele reeks bioscoopreleases voor 2021 zowel tegelijk in de bioscoop als op HBO Max zouden verschijnen, werd dit nieuws door sommige beroemdheden in Hollywood niet goed ontvangen. Één van hen was Christopher Nolan.

Nolan was vanaf het begin kritisch over de beslissing en schreef in een verklaring: "Sommige van de grootste makers en belangrijkste sterren van onze industrie gingen naar bed in de veronderstelling dat ze voor de beste filmstudio ter wereld werkten en werden wakker om te ontdekken dat ze werkten voor de slechtste streamingdienst ter wereld".

De regisseur van Memento, The Dark Knight-trilogie, Inception, Interstellar en Tenet trok de ethiek van Warner Bros. in twijfel en hun respectloze behandeling van onder andere hemzelf.

Uiteindelijk kunnen ze toch niet zonder elkaar
Al deze hectiek, die wekenlang voortduurde, resulteerde in rapporten dat Nolan mogelijk niet langer met Warner Bros. samenwerkt en nu geeft voorzitter Toby Emmerich opheldering:

"Alleen Chris weet wat zijn volgende project gaat worden en wij kunnen alleen maar hopen dat het bij ons zal zijn, maar we hebben er vertrouwen in".

NieuwsFilm

meest populair