'Slag om de Schelde' opnieuw Hollywood-concurrentie te slim af in Nederlandse bioscopen

'Slag om de Schelde' opnieuw Hollywood-concurrentie te slim af in Nederlandse bioscopen

'Godzilla vs Kong' hoogste nieuwe binnenkomer

De Slag om de Schelde is voor de derde week op rij de beste presterende film aan de Nederlandse bioscoopkassa's. De film leverde weer €428.269 op, 5,3% minder dan vorige week.

Ook Judeska in da House doet het nog steeds beter dan de eerste Hollywood-flick. Dat zou wel zomaar de laatste week kunnen zijn, want Godzilla vs Kong zit Jandino als nieuwe binnenkomer op de hielen. De twee monsters halen deze week € 222.016 op.



2 miljoen
Het is sowieso een feestelijk weekend voor de bioscopen: de kassa's konden weer over de twee miljoen euro in de laatjes verwelkomen. Maar liefst zeven (!) films leverde meer dan een ton op.

Tot slot nog even een rondje nieuwe binnenkomers: Judas and the Black Messiah komt op plaats 11 binnen met € 42.329. Het lijstje arthouse-films is lang: Gunda, Land, Zappa en First Cow leverden allen meer dan 10.000 euro op.

Quiet Place
Volgende week verschijnt A Quiet Place Part II officieel in de bioscoop, dus ook in de bioscoopcijfers. Daarnaast zullen we ook Zwaar Verliefd! 2 en Chaos Walking terugzien in de top van de lijst.



NieuwsFilm

meest populair