Algemeen

Deze Fantastic Four-hint werd uit 'Black Widow' geschrapt

Doctor Doom-hint toch niet in de Marvel-film.

door Bram de Groot om 11:57 in Algemeen
Ondanks dat er in Black Widow zeker één hint zit naar de Marvel-mutanten werd er een verwijzing naar de grote slechterik van de Fantastic Four niet opgenomen. Dit krijgen we nu te horen via de schrijver van de Marvel-film.

In gesprek met IGN zei Black Widow-schrijver Eric Pearson dat hij graag een Easter Egg wilde opnemen die moest verwijzen naar Doctor Doom.

"Misschien had ik daar een verwijzing naar Latveria," gaf hij toe. "Ik probeer Latveria altijd in mijn scripts te verwerken. Het is als een van die dingen waarbij je de eerste wilt zijn die het zegt in een Instagram-bericht of zoiets!"

Thuisland Latveria van Doctor Doom
Met Latveria wordt er uiteraard verwezen naar het thuisland van de schurk Victor von Doom a.k.a. Doctor Doom. Het zou een soort van Easter Egg kunnen zijn als het passeren van de naam van het fictieve land Wakanda in Iron Man 2.

Het lijkt er dus op dat Marvel Studios het er niet mee eens was. Overigens was wel het X-Men personage Ursa Major te zien, gespeeld door onze eigen 'Dutch Giant' Olivier Richters. Heb jij nog andere leuke Easter Eggs gespot?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Ursa Major is niet een X-Men personage, maar gewoon een mutant in de Marvel comics. Hij kan voorkomen in X-Men comics, maar evengoed in Avengers of elders. Verder ben ik blij dat Marvel een stokje heeft gestoken voor Eric Pearson's egotrip. Wie denkt hij wel niet dat ie is. Eerst een klotescript schrijven en dan van alles erin willen zetten puur voor de Insta-likes.

Master Of Films

Avatar

RogueWon "Wie denkt hij wel niet dat ie is."
Een scenarioschrijver Smiley face

Beyonder

Avatar

Nouja het wordt weer tijd voor doctor doom en de ff. Wel graag acteurs zoals het hoort. Niet van die pipo's zoals in de ff 3 die trouwens zeer slecht was. Niet alleen de acteurs waren abominabel slecht maar ook de special effects waren uit de jaren 70.

NieuwsFilm

meest populair