Deze 6 mutanten bestaan nu al in het Marvel Cinematic Universe

Marvel embedt de mutanten nu al.

In de nieuwste Marvel-film Black Widow werd - zoals je misschien al hebt gelezen - een mutant geïntroduceerd in het Marvel Cinematic Universe. De Nederlandse spierbundel Olivier Richters was namelijk te zien als Ursa Major. Het is één van de zes mutanten die nu al in het MCU zitten.

Uiteraard werd ook al Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Aaron Taylor-Johnson als Pietro Maximoff / Quicksilver geïntroduceerd. Ondanks dat hun herkomstverhaal werd aangepast, zijn zij wel degelijk mutanten. In WandaVision werd haar herkomst alweer een beetje bijgeschaafd naar een mutant vanaf geboorte.

Deadpool naar het MCU
En dat is er Deadpool van Ryan Reynolds. Marvel Studios-baas Kevin Feige heeft al bevestigd dat Deadpool op den duur naar het MCU komt en recent verscheen een promo waarin we Deadpool samen zien met het MCU-personage Korg (Taika Waititi). De tijd gaat uitwijzen hoe Deadpool inbreekt bij het MCU.



En dan was er in WandaVision de cross-over met de eerdere X-Men films. We zagen Evan Peters (X-Men: Days of Future Past) terugkeren als Pietro Maximoff. Hij bleek uiteindelijk Ralph Bohner te zijn. Als laatste werd Madripoor - dus eigenlijk geen personage - geïntroduceerd. En Madripoor is een omgeving waar heel wat mutanten zijn geweest, zoals Wolverine en Viper.

Nabije toekomst méér mutanten
Komende tijd gaan we waarschijnlijk meer zien en horen over de mutanten in het Marvel Cinematic Universe. Waarschijnlijk gaat het Marvel Multiversum ons e.e.a. laten zien en ook de aanstaande films Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en The Eternals kunnen mogelijk meer onthullen over de personages die tot een tijdje geleden niet gebruikt konden worden door Marvel Studios.

Onderstaande video van Mr Sunday Movies legt het allemaal verder voor je uit! Welke mutanten zou jij het liefst willen zien in het MCU?



NieuwsFilm

meest populair