Disney heeft vertrouwen in 'The Little Mermaid' en plant alvast een sequel

Disney heeft vertrouwen in 'The Little Mermaid' en plant alvast een sequel

♫ Dat is hun wens, net als een mens, heel rijk te zijn! ♫

Een nieuw productieschema dat de ronde doet, heeft aangetoond dat Disney Studio's al plannen voor een vervolg klaar heeft liggen op hun live-action bewerking van The Little Mermaid.

Er zijn echter wel een aantal haken en ogen. Natuurlijk wacht men eerst af hoe de film, met Halle Bailey als de iconische zeemeermin, het gaat doen, maar dan nog is er geen zekerheid.

Vorig jaar en het jaar dààrvoor gebeurde namelijk hetzelfde met Aladdin en Mulan, twee titels waarbij al vrij snel een tweede deel werd geprikt. Van beiden hebben we inmiddels niks meer gehoord.

Terug In De Zee
Bovenop die stapel liggen tenslotte talloze andere projecten, dus er is genoeg keuze. Maar de kans op een vervolg blijft wel heel groot, gezien het verwachte box-office succes net zoals toentertijd bij Beauty And The Beast, Aladdin en The Lion King.

In 1999 kwam er ook al een vervolg op de animatieklassieker, getiteld Terug In De Zee en vertelde het min of meer omgekeerde verhaal over de dochter van Ariel en Prins Erik die hunkert naar de zee en het hebben van vinnen. Het is niet bekend of dit concept dan overgenomen wordt.

NieuwsFilm

meest populair