'No Time to Die' pakt zelfs recordscore van 'Skyfall' af

'No Time to Die' pakt zelfs recordscore van 'Skyfall' af

De nieuwe James Bond-film doet het financieel erg goed.

Na al een prima ontvangst gaat het nu ook goed in de wereldwijde bioscopen waar de 25e Bond-film No Time to Die te zien is. De film van regisseur Cary Fukunaga staat namelijk al op $120 miljoen.

In de States en China is de nieuwe Bond-film nog niet te zien. Wel draait de film in het "thuisland", het Verenigd Koninkrijk. Daar heeft de film in deze (post?)coronatijd al $25,6 miljoen opgehaald en dat is zelfs meer dan de Bond-recordstart van Skyfall in 2012.

Sterke start voor No Time to Die
De meer behouden voorspellingen kwamen voorafgaand op een start van zo'n $90 miljoen, maar het blijkt dat het publiek maar al te graag naar het witte doek gaat. In de States wist Sony's Venom: Let There Be Carnage ook al sterk te scoren.

In de meeste van de 54 markten waar de Bond-film van Universal en MGM verscheen ligt de film gemiddeld sowieso voor op Spectre (2015) en in lijn met de score van Skyfall. En dat is uiteraard een goed teken.

Aankomende vrijdag verschijnt No Time to Die in de States en vanaf 29 oktober draait de Bond-film ook in China. Op 11 november trapt de film ook nog af in Australië.

NieuwsFilm

meest populair