'The Batman', 'The Flash', 'Aquaman and the Lost Kingdom' en meer: Dit zijn alle trailers van DC

'The Batman', 'The Flash', 'Aquaman and the Lost Kingdom' en meer: Dit zijn alle trailers van DC

DC FanDome heeft heel wat nieuws vrijgegeven.

Het DC FanDome vond dit weekend plaats en bracht enorm veel materiaal rond de grootste aankomende DC-films met zich mee. Vandaag zetten we nog eens alle trailers voor je op een rij.

Van maar liefst 7 projecten kwam men met beelden. Daaronder bevond zich een gritty nieuwe trailer van The Batman, maar bijvoorbeeld ook de eerste officiële trailer voor de serie Peacemaker. En meer!

The Batman
Deze 'main trailer' toonde nieuwe beelden van Catweoman, Penguin, de Riddler, Alfred en Batman die heel wat schurken in elkaar slaat en kogels opvangt.



Black Adam
Dwayne Johnson liet de eerste beelden van de film rond zijn favoriete antiheld zien, waarin hij een man tot stof elektrocuteert.


Aquaman and the Lost Kingdom
Jason Momoa en regisseur James Wan deelden deze behind-the-scenes beelden, met het nieuwe pak van Aquaman, Black Manta, Mera, Orm, en nieuwe locaties en wezens.



Peacemaker
Deze spin-off van The Suicide Squad draait om de moordlustige en patriottische held Peacemaker. Hij gaat samenwerken met andere burgerwachten, vecht in zijn ondergoed en heeft een grote adelaar.



The Flash
Meerdere versies van de Scarlet Speedster gaan straks een samenwerking aan met onder meer Supergirl, in het multiversum. We zien zelfs heel kort de eerste blik op Michael Keatons Batman!



Shazam: Fury of the Gods
Deze behind-the-scenes beelden tonen de schurkachtige goden, Griekse monsters en grootschaligere actie.



DC League of Super-Pets
Dwayne Johnson spreekt de stem van Krypto in, het hondje van Superman. En Kevin Hart is te horen als de vierpotige vriend Ace the Bat Hound van Batman.



NieuwsFilm

meest populair