Ai! 'Eternals' is officieel de minste MCU-film (scoort slechter dan 'Thor: The Dark World')

Ai! 'Eternals' is officieel de minste MCU-film (scoort slechter dan 'Thor: The Dark World')

Je kon wachten op weer een mindere titel...

De nieuwste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe, Eternals, draait bijna in de bioscopen. Eergisteren werd al duidelijk dat de kritische ontvangst wat magertjes is en die dalende lijn zet zich nog steeds voort.

Stond de film van Chloé Zhao eerst nog op een ruim voldoende score van 74% op Rotten Tomatoes onder critici, inmiddels is dat verder gezakt naar 65%.

Daarmee heeft Eternals vanaf heden de twijfelachtige eer om zich de "slechtste titel uit het MCU" te noemen (onder critici dan tenminste), omdat ze hiermee voormalig hekkensluiter Thor: The Dark World (66%) van de troon hebben gestoten.

Meningen zijn verdeeld
Sommige reviewers lijken te denken dat er té veel gebeurt in de film, en anderen hebben het gevoel dat de makers het publiek zouden kunnen verliezen tijdens het proberen uit te leggen wat er werkelijk aan de hand is met het achtergrondverhaal.

Eén ding is zeker, de RT-scores bepalen niet het uiteindelijke succes, maar dat dit een behoorlijke ommezwaai is, lijkt duidelijk en de vraag is hoe het publiek hier uiteindelijk op gaat reageren.

NieuwsFilm

meest populair