'Shang-Chi', 'Jungle Cruise' en meer: Deze nieuwe films kan je vandaag op Disney+ streamen

'Shang-Chi', 'Jungle Cruise' en meer: Deze nieuwe films kan je vandaag op Disney+ streamen

Disney+ viert Disney+ Day groots!

Vandaag zetten we voor je op een rij wat er nieuw is toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Disney+, in het kader van Disney+ Day. Wat films betreft was het een behoorlijk mooie dag!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton | Cast: Simu Liu, Awkwafina, Tony Leung Chiu Wai
In Marvel Studios' Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings moet Shang-Chi (gespeeld door Simu Liu) het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben, terwijl hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken.

Jungle Cruise (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Édgar Ramírez, Jack Whitehall
Disney's Jungle Cruise, is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar op La Quila, zijn gammele maar charmante boot, te vervoeren. Lily is vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen op deze spannende zoektocht stuit het verrassende duo op eindeloze gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich verborgen houden in de misleidende schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar terwijl de geheimen van de verloren boom zich openbaren, worden de risico's voor Lily en Frank nog groter want hun lot, en dat van de mensheid, staat op het spel.

Home Sweet Home Alone (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Mazer | Cast: Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Timothy Simons
In 'Home Sweet Home Alone' is Max Mercer een ondeugende maar intelligente jongen die is thuisgelaten terwijl zijn familie in Japan is voor vakantie. Wanneer een echtpaar probeert om een onbetaalbaar erfstuk te stelen uit het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen.

Ciao Alberto (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: McKenna Harris |
Een short film van Pixar die de personages van hun recente film 'Luca' weer laat zien.De short draait om Alberto die samen met Massimo woont. Alberto worstelt zo'n beetje overal mee, nu hij zeemonster is, jong en leert door het maken van fouten.

Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett (2021)
Deze special viert de oorsprong en het nalatenschap van de legendarische premiejager uit Star Wars: Boba Fett. Bovendien is het een preview voor de aankomende serie The Book of Boba Fett.

The Future of the Marvel Cinematic Universe (2021)
Deze special duikt in het Marvel Cinematic Universe op Disney+ en geeft ook meteen een uitgebreide blik op wat je in de toekomst kunt verwachten.

Enchanted (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Lima | Cast: Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Timothy Spall
Een mooie prinses wordt door een boze koningin verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen "lang en gelukkig leeft". Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan een perfecte sprookjesprins en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.

The Simpsons in Plusaversary (2021)
Bekijk de afbeeldingCast: Dan Castellaneta, Yeardley Smith
Volgt The Simpsons, die een Disney+ Day feestje vieren met vrienden van heel de streamingdienst. Iedereen is uitgenodigd, behalve Homer zelf.

NieuwsFilm

meest populair