Gerucht: De nieuwe 'Black Panther' gaat Winston Duke worden?

Gerucht: De nieuwe 'Black Panther' gaat Winston Duke worden?

De nieuwe Black Panther lijkt gevonden te zijn in Winston Duke's personage M'Baku.

Let op mogelijk spoilers! Na het enorme succes van de eerste Black Panther zijn de verwachtingen voor het vervolg hoog. In de eerste film was het personage T'Challa de held en droeg hij de titel van Black Panther. Deze onverschrokken held werd gespeeld door Chadwick Boseman, maar hij overleed helaas in 2020. Ruim 1 jaar na de dood van Chadwick Boseman wordt er nog steeds gespeculeerd over wie de hoofdrol zal gaan spelen in Black Panther: Wakanda Forever.

Nu lijken bronnen te melden dat Winston Duke met zijn personage M'Baku de volgende Black Panther zal worden. Er is nog niet bekend hoe dit personage de nieuwe held van de franchise gaat worden, maar in de eerste film werden er wel mogelijkheden geopperd. Zo zou M'Baku anderen kunnen uitdagen voor de titel van Black Panther na T'Challa's dood. Dit is iets wat hij ook al in de eerste film deed.

ILetitia Wright
Lang werd er gespeculeerd dat Letitia Wright de nieuwe Black Panther zou worden, maar er komt steeds meer nieuws naar buiten over problemen op de set met deze actrice. Een van deze problemen lijkt te gaan over haar dedicatie aan anti-vaccinatie.

In het MCU speelt Letitia Wright het zusje van T'Challa, genaamd Shuri. Het eind van Black Panther: Wakanda Forever lijkt om deze redenen ook aangepast te zijn. Zo zou Shuri de titel doorgeven aan Winston Duke's M'Baku. Dit kan dus betekenen dat Letitia Wright's voor een moment wel de nieuwe Black Panther kan zijn.

Winston Duke's personage was ook terug te zien in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Momenteel is dit nog geen enorm bekend personage in het Marvel Cinematic Universe, maar als hij de nieuwe Black Panther zal worden, kan hier nog eens verandering in komen.

NieuwsFilm

meest populair