Geluksvogel Chris Evans krijgt Ana De Armas in plaats van Scarlett Johansson

Een wisseling van de wacht...

Arjen Rooseboom 4 December 2021 20:30 in Algemeen
Chris Evans is een bofkont, want hij krijgt voor de derde keer de beeldschone Ana De Armas (No Time To Die) als tegenspeelster. Na Knives Out en The Gray Man, gaan ze opnieuw samenwerken aan Ghosted.

Ghosted wordt een romantische actiefilm waarin eerder Scarlett Johansson de vrouwelijke hoofdrol zou spelen. Johansson heeft het project blijkbaar verlaten vanwege een planningsconflict. Apple TV+ wil in februari starten met de productie, maar dit gaat niet lukken.

De studio achter het geheel is Skydance die vooral bekend zijn van de Terminator- en Mission: Impossible-franchises, evenals de recente Amazon hit The Tomorrow War met Chris Pratt.

De man op de regiestoel wordt Dexter Fletcher, die eerder de biopic Rocketman over Elton John regisseerde en de productie van Bohemian Rhapsody afrondde nadat Bryan Singer het project verliet met nog maar een paar weken te gaan.

Evans is binnenkort eerst te horen als de stem van Buzz Lightyear in de Disney/Pixar spin-off Lightyear, terwijl De Armas in beeld is om de John Wick spin-off Ballerina te gaan leiden.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair