Ongekend hoog openingsweekend voor 'Spider-Man: No Way Home' voorspeld

Was ook wel te verwachten...

Arjen Rooseboom 4 December 2021 20:27 in Algemeen
Spider-Man: No Way Home is op weg naar een enorm knallend openingsweekend aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Volgens Box Office Pro zal het derde solo-avontuur van Tom Hollands webslingeraar naar verwachting een bombastische recette tussen de $190 en $250 miljoen dollar gaan verdienen in de eerste drie dagen.

Om te beginnen was natuurlijk de voorverkoop aan tickets al uitstekend. En dan tellen we nog niet eens de mensen mee die kaartjes voor woekerprijzen aanbieden op eBay of elkaar de tent uitvechten.

Zou het op de valreep dan toch nog kunnen gebeuren dat er tenminste één film dit jaar, voor het eerst sinds Star Wars: The Rise Of Skywalker in 2019, die magische grens van $1 miljard dollar gaat doorbreken?

In het geval van de "laagste" schatting ($190 miljoen dollar) is het nog steeds de grootste opening voor een Spider-Man film ooit. Spider-Man 3 kwam in 2007 tot $151 miljoen dollar en voorgangers Homecoming ($117 miljoen dollar) en Far From Home ($92,5 miljoen dollar) volgen op gepaste afstand.

Synopsis van het verhaal
Voor het eerst in de geschiedenis wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtspin ontmaskerd en kan hij zijn dubbelleven niet langer meer scheiden. Wanneer hij om hulp vraagt ​​van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), zal de inzet nog gevaarlijker worden, waardoor hij moet ontdekken wat het werkelijk betekent om Spider-Man te zijn.

No Way Home staat vooralsnog gepland voor een release op 16 december en hoewel dat voor ons enigszins in gevaar komt, blijven we hopen!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jeffreydevil

Avatar

moet je eerst kunnen zien in nederland...

Gigan72

Avatar

Mijn buurman zijn zoon werkt bij Kinepolis die heeft al gehoord van zijn baas dat ze sterk rekening moeten houden dat je na 18 december dicht moeten.

eltorro

Avatar

Goodluck met corona om de hoek.

BilboBalings

Avatar

@Gigan72, als de film op de 16e of 17e uitkomt geeft dat ons een of twee dagen om de film te zien. Tijd genoeg lijkt me.

kokkie2505

Avatar

Gelukkig heb ik tickets voor België op de 15e in IMAX 3D

Gigan72

Avatar

@BilboBalings
Maar dat kan alleen in de middag dan.

Maar het is niet 100% dat ze dicht gaan maar zijn baas hou er net als ik gewoon rekening mee.
En als je het nieuws een beetje volgt zie ik niet dat het snel voorbij is zeker niet nu die nieuwe coronavariant in opmars is.
Ik ben bang dat ook 2022 weer een corona jaar gaat worden.

Artificialis

Avatar

Het is vooral ongekend onzeker of het hele feest doorgaat. In sommige landen zijn ze gelukkig minder snel bereid om weer aan een lockdown te beginnen dan in andere landen.

Het sluiten van bioscopen heeft geen zin en het heeft nooit zin gehad. Het zijn grote ruimtes, met uitstekende ventilatie, waar mensen makkelijk op gepaste afstand gehouden kunnen worden en met hun mond dicht naar een scherm zitten te kijken. Hopelijk kiest de overheid ervoor om deze sector niet weer onnodig financiële schade toe te brengen.

BilboBalings

Avatar

@Gigan72, die comment had een sarcastische ondertoon. Ik vind zoals hierboven wordt gezegd het sluiten van bioscopen overbodig vanwege die redenen. Daarnaast hebben zij het al zwaar met de streamingsconccurentie. Dat zou nog een klap zijn voor de branche. Ook al is het misschien onvermijdelijk.

GreenHornet

Avatar

Spiderman voorstelling om 7 uur in de ochtend.
Lekker ontbijten in de Bioscoop.

Even serieus, ben bang dat de Bioscopen ook hier dicht gaan. We hebben misschien maar paar dagen de tijd om de film te kijken.

Fluffer

Avatar

We weten het nu wel van no way home, hoeveel overbodige berichten nog hierover?

NieuwsFilm

meest populair