Ongekend hoog openingsweekend voor 'Spider-Man: No Way Home' voorspeld

Ongekend hoog openingsweekend voor 'Spider-Man: No Way Home' voorspeld

Was ook wel te verwachten...

Spider-Man: No Way Home is op weg naar een enorm knallend openingsweekend aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Volgens Box Office Pro zal het derde solo-avontuur van Tom Hollands webslingeraar naar verwachting een bombastische recette tussen de $190 en $250 miljoen dollar gaan verdienen in de eerste drie dagen.

Om te beginnen was natuurlijk de voorverkoop aan tickets al uitstekend. En dan tellen we nog niet eens de mensen mee die kaartjes voor woekerprijzen aanbieden op eBay of elkaar de tent uitvechten.

Zou het op de valreep dan toch nog kunnen gebeuren dat er tenminste één film dit jaar, voor het eerst sinds Star Wars: The Rise Of Skywalker in 2019, die magische grens van $1 miljard dollar gaat doorbreken?

In het geval van de "laagste" schatting ($190 miljoen dollar) is het nog steeds de grootste opening voor een Spider-Man film ooit. Spider-Man 3 kwam in 2007 tot $151 miljoen dollar en voorgangers Homecoming ($117 miljoen dollar) en Far From Home ($92,5 miljoen dollar) volgen op gepaste afstand.

Synopsis van het verhaal
Voor het eerst in de geschiedenis wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtspin ontmaskerd en kan hij zijn dubbelleven niet langer meer scheiden. Wanneer hij om hulp vraagt ​​van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), zal de inzet nog gevaarlijker worden, waardoor hij moet ontdekken wat het werkelijk betekent om Spider-Man te zijn.

No Way Home staat vooralsnog gepland voor een release op 16 december en hoewel dat voor ons enigszins in gevaar komt, blijven we hopen!

NieuwsFilm

meest populair